Leleplezték a kis György herceg titkát: erre van szüksége, ha zaklatott

Vilmos herceg nem szeretné elkövetni azokat a hibákat, amiket az apja elkövetett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.09.
Módosítva: 2024.08.09.
György herceg érzelmek támogatás Vilmos herceg gyermeknevelés

Bár Vilmos herceg egy nap király lesz, mégis az apaság a legfontosabb számára. Mint kiderült, imádni való módon nyugtatja meg György herceget, amikor felzaklatja magát.

King Charles III Celebrates First Christmas As Monarch With Royal Family
Vilmos bizalmas kapcsolatot ápol szeretteivel Fotó: Pool

Egy királyi életrajzíró, Robert Johnson szerint Vilmos eltökélt szándéka, hogy gyermekeit másképp nevelje fel, mint ahogyan őt és Harry herceget nevelték. György, Sarolta és Lajos számára sokkal gyengédebb környezetet biztosítanak, a bennfentes szerint Vilmos különösen védelmező és gondoskodó apa.

Vilmos mindig figyelemmel kíséri fiát, és ha György esetleg kínosan érzi magát vagy túlterhelt, apja mindig ott van, hogy védelmező kezét a vállára tegye. Szeretetteljesebb nevelési stílusa van, mint édesapjának volt, és azt szeretné, hogy gyermekei örömmel emlékezzenek vissza gyerekkorukra

– árulta el a szakértő.

Jennie Bond, a BBC egykori tudósítója is azt nyilatkozta, hogy Vilmos és Katalin modern szemléletű szülők, akik sokkal inkább kapcsolódnak a hétköznapi emberekhez, mint a királyi család többi tagjaírja a Mirror.

A királyi családban mindig is az volt a mantra, hogy a kötelesség a legfontosabb. De ha megkérdeznénk bárkit a hétköznapi emberek közül, mi az ő prioritásuk, biztos vagyok benne, hogy szinte mindenki a családot említené. A család a legfontosabb

– tette hozzá Bond, aki szerint a hercegi pár nevelési stílusához tartozik, hogy sosem kiabálnak és mindig meghallgatják gyermekeik panaszait, lehetővé téve számukra, hogy szabadon kifejezhessék érzéseiket, beleértve a haragjukat is. Ez a megközelítés jelentős előnyökkel járhat a jövőre nézve, mivel a gyerekek így sokkal kiegyensúlyozottabb életet élhetnek, és hosszú távon is szeretetteljes kapcsolatot ápolhatnak szüleikkel.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás