Katalin hercegné hattyúhoz hasonlította magát és a férjét, Vilmos herceget

Itt a magyarázat a tökéletes példára!



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.10.
katalin hercegné királyi család koronázás betegség Vilmos herceg

Több, mint egy éve koronázták királlyá III. Károlyt, ami nagy nap volt az egész brit monarchia számára. Nem csak ő volt ugyanis a középpontban, hanem a család többi tagja, így Vilmos, Katalin, György, Sarolta és Lajos is, akik, habár nem mutatták, belül mind rettenetesen izgultak a nagy napon. A hercegné gyermekei kapcsán akkor azt közölte, hogy ők jól vannak, csak izgatottak. Aztán férje és saját érzelmei kapcsán elárulta: velük más a helyzet. 

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; KATALIN hercegnõ
A család nagyon izgult a koronázás előtt. Fotó: Jonathan Brady

A walesi hercegi pár természetesen nem vehette és nem is vette gyermeki könnyedséggel a koronázást, különösen azért, Vilmos lett így a trón első számú várományosa apja, Károly után. Ezért Katalin önmagát és férjét egy hattyúhoz hasonlította.

Minden rendben. Kicsit olyanok vagyunk, mint egy hattyú. Kívülről nyugodtak, belül azonban evezünk az idegeinknek.

– felelte az érdeklődésre boldogan, nem is sejtve, mit hoz a jövő. Az idei évtől ugyanis Katalin a betegsége miatt nem sok nagy eseményen vesz részt. 

Nemrég azonban a királyi rajongók újra oda meg vissza lehettek a boldogságtól, miután Katalin hercegné megjelent Wimbledonban azok után, hogy év elején kiderült súlyos beteg, majd az is, rákos. Ez volt idén ugyanis a második megjelenése fél éves, pontosabban 173 napos eltűnése után, ami reményt ad arra, hogy az állapota javulóban van. Ezt erősíti meg az is, hogy a hercegné az közölte, jól halad a felépülés útján, habár néha vannak jobb, s rosszabb napjaik is. Kiemelte, reméli, hogy pár eseményen még részt tud majd venni a nyáron, majd megköszönte a királyi rajongók szeretetét és támogatását.

Lenyűgözött az a sok kedves és támogató üzenet, amit az elmúlt hónapok során kaptunk. A világot jelentette nekem és Vilmosnak ez akkor, segített nekünk a nehéz időkben. Szépen javulok, de bárki, aki már részt vett kemoterápián, tudja, vannak jobb és rosszabb napok. Utóbbiakon gyengének és fáradtnak érzed magad, a testednek pihenésre van szüksége. A jobb napokon erősnek érzed magad és ilyenkor a lehető legtöbbet akarod kihozni a helyzetből. A kezelésem tart és  az elkövetkezendő hónapjaimban is tart majd

– közölte Katalin.

Ezzel pedig arra utalhatott, hogy hiába szeretne részt venni minél több eseményen a nyilvánosság előtt, egyszerűen még nincs túl a betegséggel vívott küzdelméen. Így csak reménykedni tud abban, hogy nemsokára képes lesz újra iskolákat látogatni, személyes találkozókat folytatni, ugyanis ezek mindig nagy energialöketet adtak számára.

Meg kell tanulnom türelmesnek lenni, főleg azzal, amit nem én irányítok. El kell fogadnom a bizonytalant. Minden egyes nap a testemre kell hallgatnom, és hagyni, hogy annak annyi ideje legyen gyógyulni, amennyire csak szüksége van. 

– fogalmazott a hercegné. Végül hozzátette, felépülésében sokat segít a rajongók támogatása és az, hogy sokan megosztották vele személyes rákos történetüket, erőt adva azokkal a gyógyulásához – írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás