Kiderült: Vilmos herceg a koronázásán sem akarja már látni Harry herceget

A herceg barátja meglepő dolgokat árult el a viszonyukról.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.18.
Vilmos herceg összeveszés Harry herceg viszály

Károly király és a megboldogult Diana hercegné két fia, Vilmos herceg és Harry herceg testvéri köteléke az elmúlt években szinte teljesen megszűnt. Nemrég kiderült, hogy a két herceg már legalább 2 éve nem beszélt egymással személyesen, és egy Katalin hercegnének küldött jókívánságon kívül a családjaik sem tartják egymással a kapcsolatot. A testvérek között dúló viszály így két család közé ver éket. Az évek óta húzódó vitában helyet kap az árulás, a gyerekkori sérelmek, és még az is, hogy Harry herceg szerint az egész királyi család ferde szemmel nézett a Meghannal való kapcsolatára és a gyermekük bőrszínére.

William, Kate and Harry join a London Marathon training day
Egyre kevesebb az esély rá, hogy láthatjuk még ölelkezve a testvéreket / Fotó: James Whatling / MEGA

Most újabb megdöbbentő részletek derültek ki a testvérharcról, ugyanis Vilmos herceg egyik legjobb barátja kiteregette a szennyest a királyi család háza tájáról a Mirrornak.

Utoljára 2022 szeptemberében, II. Erzsébet királynő temetésén váltottak pár szót. Eltávolodtak egymástól, ami rettentő szomorú. Harry ritkán jön szóba köztünk vagy a családtagok között, Vilmos idén minden idejét a feleségére, a gyerekeire és a családjára összpontosítja

– árulta el a bennfentes a lapnak.

A dolgok jelenlegi állása szerit annyira elhidegültek egymástól, hogy Vilmos herceg a jövőbeli koronázásán sem látná szívesen a kisöccsét

– zárta sorait a jó barát. A családot ismerő férfi szerint Károly király és a kisebbik fia sem beszél egymással, amióta év elején találkoztak egymással. Erre rátett egy lapáttal az az eset, amikor májusban mind a ketten Londonban tartózkodtak, mégsem találkoztak egymással.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás