Erre tényleg nincs mentség: a gyerekeit használná alkualapként Harry herceg

III. Károly király már két éve nem látta az unokáit, és úgy tűnik, ez a közeljövőben nem fog megváltozni.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.08.07.
Károly Lilibet Archie királyi család Harry

Egyre jobban elmérgesedik a viszony a sussexi herceg, Harry és a családtagjai között. III. Károly brit király kisebbik fia feleségével, Meghan Markle-lel 2020-ban költözött Amerikába, miután lemondtak a vezető királyi tisztségükről: jelenleg Montecitóban élnek gyermekeikkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel. A pár 2021-ben, egy Oprah Winfrey-nek adott interjúval kavart hatalmas botrányt, melynek során többek közt rasszizmussal vádolták meg a királyi családot. A viszály tovább mélyült, miután megjelent Harry herceg Tartalék című önéletrajzi regénye, amelyben újabb bennfentes információkról rántotta le a leplet.

Harry herceg és Meghan Markle - CBS Sunday Morning
Többször is nyilvánosan támadta a királyi családot Harry herceg és felesége / Fotó: YouTube

A királyi szerző és kommentátor, Tom Quinn nemrég úgy nyilatkozott, Károly király szerint – aki imádja idősebbik fia, Vilmos herceg gyermekeivel tölteni az időt – a családnak kellene az első helyen állnia a múltbeli sérelmek dédelgetése helyett.

Károly úgy gondolja, Harrynek el kellene engednie a régmúlt idők eseményeit Archie és Lilibet érdekében, de úgy érzi, a gyerekekhez való hozzáférést alkudozásként használják, és ez Károly véleménye szerint megbocsáthatatlan

– magyarázta el a szakértő, aki a Mirrornak azt is elárulta, apa és fia között annyira elmérgesedett a viszony, hogy a brit uralkodó mostanra minden kapcsolatot megszakított Harryvel.

Annak ellenére, hogy Harry támadta a királyi családot, az apja soha nem reagált nyilvánosan ezekre a támadásokra, privátban viszont Károly király nagyon is dühös. Olyannyira, hogy most már nem hajlandó fogadni a fia hívásait

– tette hozzá Tom Quinn.

Károly király egyébként utoljára 2022-ben találkozott személyesen Harry gyermekeivel, amikor a sussexi hercegi pár az Egyesült Királyságba utazott, hogy részt vegyenek a néhai II. Erzsébet királynő platina jubileumi ünnepségén. Harry nemrégiben azt nyilatkozta, nem hajlandó visszavinni a családját a szülőhazájába, mert úgy véli, nem lennének biztonságban, miután elvesztette az Egyesült Királyság rendőri védelméért folytatott jogi küzdelmet. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás