Újabb fordulat? Károly király szeretné visszakapni elhidegült fiát, Harryt

A hírek szerint a brit uralkodó kész fegyverszünetet kötni a kisebbik fiával.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.08.27.
Módosítva: 2024.08.27.
Károly bennfentes királyi Harry család

A sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle viszonya az évek során finoman szólva is viharossá vált a királyi család tagjaival, amióta 2020-ban lemondtak a vezető királyi tisztségükről, majd Amerikába költöztek. Ennek oka az, ahogy a sussexiek nemegyszer nyilvánosan kritizálták a család tagjait, majd Harry tavaly megjelent, Tartalék című memoárjában további bennfentes információkról rántotta le a leplet. Emiatt az édesapja, III. Károly király és testvére, Vilmos herceg is nagyon dühös lett rá: előbbi egyes értesülések szerint már minden kapcsolatot megszakított a kisebbik fiával.

Károly király szeretne kibékülni elhidegült fiával Fotó: AFP

Egy királyi forrás azonban nemrég úgy nyilatkozott, a brit uralkodónak továbbra is hiányzik a fia, és vissza szeretné kapni őt.

Károlynak hiányzik a fia. Még mindig szereti Harryt, és személyes okokból vissza akarja kapni őt – függetlenül attól, hogy ő és Meghan nem akarnak visszatérni a királyi életbe. Harry mindig is Károly szeretett fia lesz. Hisz abban, hogy Harry visszatérhet. Hiányzik neki az a kötelék, ami egykor megvolt köztük, és az ajtó mindig nyitva áll majd Harry és a családja előtt. Nem akarja, hogy évekig tartó viszály és diszharmónia homályosítsa el az uralkodását

– mondta el a forrás.

Egy másik bennfentes szerint Károly a koronázása óta „lelki táplálékért” fordult a vallási vezetőkhöz, akik szintén arra buzdították őt, hogy béküljön ki az elhidegült fiával.

A hit mindig is része volt Károly életének, valami, amit tanulmányozott, de amióta király lett, azóta központi szerepet játszik

– árulta el a forrás, a Mirror beszámolója szerint.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás