Ebből nem engedett Harry herceg: fontos döntést hozott a gyerekei érdekében

A hercegi pár között ebben még mindig nincs egyetértés.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.08.24.
család Meghan Markle vita Harry herceg

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, hatalmas vita robbant ki Harry herceg és Meghan Markle között a gyerekeik miatt. A felek eltérő véleményen vannak azzal kapcsolatban, hogy mennyire mutogassák a kis Archie-t és Lilibetet a nyilvánosság előtt.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Végre pont került Harry herceg és Meghan vitája végére? (Fotó: JLPPA / Bestimage /  Northfoto)

A hercegi pár most megint emiatt veszett össze egymással, ám úgy néz ki, hogy ezúttal Harry megnyerte a csatát feleségével szemben. Brit lapinformációk szerint Meghan Markle szerette volna két közös gyermeküket szerepeltetni a legújabb Netflix-show-műsorukban, ám a férje erre nem adott engedélyt neki.

A sussex-i herceg és hercegné hamarosan két új Netflix-sorozatban is látható lesz. Meghan Markle új márkájával, az American Riviera Orcharddal egy időben az egyik műsor „a főzés, a kertészkedés, a szórakoztatás és a barátság örömeit ünnepli”, míg a második a US Open Polo Championship köré szerveződik.

Azt már ismert, hogy a főzőműsorhoz a felvételeket nem a közös otthonukban forgatják majd, és úgy tudni, hogy a gyerekeik sem lesznek láthatóak a streamingszolgáltató platformján.

Harry és Meghan nem mindig értettek egyet abban, hogy mennyire tegyék ki gyermekeiket a médiának, de ebben az esetben egyértelműen Harry győzött

– idézi a bennfentest a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás