Vilmos herceg kiborult? Meglepő lépésre szánta el magát Harry, újra bekavarhatott

A herceget valószínűleg nem az érdekli a legjobban, hogy testvére miként érez.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.25.
Harry herceg katalin hercegné rákbetegség gratuláció Vilmos herceg

Egy jelentés szerint Harry herceg felvette a kapcsolatot Katalin hercegnével és gratulált neki a wimbledoni szerepléshez.

Prince Harry arrives at Invictus Games 10th Anniversary Service in London
Harry aggódik Katalin egészségéért Fotó: Zumapress.com

Mint azt megírtuk, a 42 éves  hercegnét tapssal és ovációval fogadták a mérkőzésen. Ez előtt egy hónappal korábban a Trooping the Colour ünnepségen vett részt, ami az első megjelenése volt azóta, hogy márciusban bejelentette, rákkal küzd és megelőző kemoterápiás kezelésen esik át.

Harry figyelte Wimbledont, és nagyon izgatott volt, amikor látta, hogy Katalin ragyogóan néz ki. Küldött neki egy levelet, hogy gratuláljon neki, és tudatta vele, mennyire örül, hogy így láthatta

– árulta el egy forrás, aki szerint Harry felesége, Meghan Marke is hasonlóan érez.

Korábban egy királyi író, Robert Jobson elárulta, Katalin feltűnésével „nagy bátorságról tett tanúbizonyságot, mivel tudta, hogy a világ őt figyeli” – írja a nypost.com. Bár a háromgyermekes anyuka megjelenése örvendetes meglepetés volt, a hírek szerint a nyár hátralévő részében nem láthatjuk többet a nyilvánosság előtt, mert a továbbiakban a családjára koncentrál.

Azt nem tudni, hogy Harry felbukkanása hogyan érintette Vilmos herceget, akiről korábban kiderült, hallani sem akar testvéréről, akit stresszforrásként azonosít. Vilmos azt sem akarta, hogy Katalin tartsa vele a kapcsolatot, mert a betegsége miatt pihenésre és nyugalomra van szüksége.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás