Váratlan vendég: David Beckham csatlakozott Vilmos herceghez

A sztárpáros két új mentőhelikoptert tekintett meg együtt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.10.02. 10:30
Módosítva: 2024.10.02. 16:43
David Beckham mentőhelikopter adománygyűjtés Vilmos herceg

Vilmos hercegről már évek óta közismert tény, hogy több adománygyűjtő szervezetet, és jótékonysággal foglalkozó alapítványt is támogat. Legújabb akciója során egy adománygyűjtést indított, amely során a londoni légimentők számára gyűjtöttek pénzt új mentőhelikopterek vásárlására. Arra azonban még a trónörökös se számított, hogy elképesztő összeg, 16 millió font gyűlik össze az esemény során. Utólag kiderült, hogy azért is sikerülhetett ekkora összefogás az emberek részéről, mert beszállt a reklámozásába a világhírű exfocista és vállalkozó David Beckham is, aki már korábban is nagyon jó viszonyt ápolt a herceggel. Most a herceg és a korábbi válogatott focista közösen tekintette meg, hogy mit tudott vásárolni a légimentő csapat a felajánlások összegéből.

Prince William Retires From Military Service
Vilmos herceg képzet helikopterpilóta Fotó: KGC-22

A Mirror számolt be róla, hogy két új mentőhelikoptert vásárolt a légimentő csapat a pénzből, és ki más avatta volna fel a gépeket, ha nem Vilmos herceg, aki maga is helikopterpilóta. A gépek megtekintésén megjelent David Beckham is, aki szívmelengető sorokkal beszélt a sikeres kampányról:

Azért vagyunk itt, hogy megünnepeljük a londoni légimentők számára szervezett adománygyűjtés sikerét, amely már évek óta közel áll a szívemhez. East End-i fiú vagyok, ezért minden alkalommal, amikor felnéztünk az égre nagyon büszkék voltunk a légimentőkre. Amint Vilmos herceg felkért, hogy vegyek részt ebben, őszintén szólva hatalmas megtiszteltetés volt a számomra. 

 

Kevesen tudják, de Vilmos herceg maga is szolgált a levegőben, 2015 március és 2017 júliusa között ugyanis maga is a légi mentőszolgálat pilótájaként teljesített szolgálatot.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás