Imádnivaló: nem hiszed el, mekkora áldozatot hozott gyermekeiért Vilmos herceg és Katalin!

A walesi hercegi pár számára nincs fontosabb, mint három gyermekük védelme.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.09.16.
Módosítva: 2024.09.16.
Katalin Vilmos királyi család szülők

Bár egy napon egy ország felett fognak uralkodni, a walesi hercegi pár, Vilmos herceg és felesége, Katalin a magánéletében ugyanolyan szülők, mint akárki más. A házaspárnak három gyermeke született: György, Sarolta és Lajos boldogsága és biztonsága mindennél fontosabb a két szülő számára.

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; KATALIN hercegnõ
Vilmos herceg, Katalin hercegné, valamint három gyermekük Fotó: Jonathan Brady

A walesi hercegi párról ugyan jó ideje köztudott, hogy gyakorlatias szülők, életükben az első helyen a gyermekeik állnak, a kedvükért pedig bármekkora áldozatot készek meghozni. Ezt támasztja alá az is, ahogy a hírek szerint Vilmos és Katalin mindig igyekszik biztosítani azt, hogy legalább az egyikük otthon maradjon a gyerekekkel: ez egyben azt is jelenti, hogy párként nem mindig utazhatnak együtt. A kivételt ez alól a hivatalos királyi utak jelentik, melyeknél mindkettőjük jelenléte szükséges, mialatt a koronát képviselik a tengerentúlon.

A walesi hercegi pár továbbá igyekszik biztosítani azt is, hogy ne hagyják túl gyakran magára a gyermekeiket, ami viszont azzal jár, hogy nincs túl sok lehetőségük a romantikus kiruccanásokra kettesben. Szerencsére György, Sarolta és Lajos nagyon jó viszonyt ápol az anyai nagyszüleikkel, Carole és Michael Middletonnal, akik a hírek szerint sok időt töltenek az unokáikkal, és feltehetően segítséget nyújtanak a nevelésükben is – írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás