Diana hercegné testvére évekkel ezelőtt megjósolta, hogy szét fog hullani a királyi család

Többek véleményének adott hangot Meghannal kapcsolatban Harry-nek a családtag.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.14.
Harry herceg Earl Spencer Meghan Markle házasság

Harry herceg a vasárnap ünepli a 40. születésnapját. Egyszerre boldog és keserédes is ez a dátum a herceg számára. Örömteli, ugyanis a dédnagymamájának, Erzsébet anyakirálynőnek köszönhetően egy jelentős örökség hull a herceg ölébe, ugyanakkor szomorú is, mert mindössze a kis családja, és néhány barátja körében ünnepel Amerikában Harry, miközben a királyi család minden tagja Angliában tartózkodik. Egyetlen felnőtt családtagja a felesége, Meghan Markle lesz csak mellette az öröm perceiben. A tékozló páros élete azonban egészen máshogy alakult volna, ha Harry herceg egy évtizeddel korábban megfogadja a nagybátyja Earl Spencer tanácsát Meghannal kapcsolatban.

Első közös gyermekük, Archie 2019-ben született meg
Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatát sokan ellenezték a királyi család részéről (Fotó: WPA Pool / Getty Images)

Néhány hónapja került piacra a királyi család szakértője, Nigel Cawthorne által jegyzett könyv, a Windsorok háborúja, amely az eddigi egyik legmélyebb betekintést nyújtja a királyi család magánéletébe. A kötetből kiderül, hogy a megboldogult Diana hercegné testvére, Earl Spencer – aki ezáltal Harry herceg nagybátyja is – tanácsokkal látta el az unokaöccsét, mielőtt megkérte volna Meghan Markle kezét a herceg. A könyv hasábjairól a DailyStar szemlézett:

Earl Spencer és a testvérei úgy gondolták, hogy Meghan nehezen tudna csak beilleszkedni a családba. Harry azt feltételezte korábban, hogy pont az édesanyja, Diana családja fogja megérteni és támogatni a választását, miután Diana is kívülállóként került a családba. Ez azonban egyáltalán nem így volt, mindketten Meghan ellen voltak. A herceg csalódott volt

– kezdte beszámolóját Nigel. Majd így folytatta:

Senki sem értett egyet azzal, hogy Meghanban és a sebezhető Dianában bármi közös lenne. Még kellemetlenebbé vált a helyzet Harry számára, amikor Earl Spencer hangot is adott a véleményüknek, miszerint Meghan nem tudna beilleszkedni a királyi családba. Meglepő lehet, de később Vilmos herceg kérésére vonta vissza a véleményét a nagybácsi.

A lap tájékoztatása szerint Earl Spencer többször is arra kérte az unokaöccsét, hogy fontolja meg a házasságot Meghannal kapcsolatban. Van egy falatnyi pikantériája annak, hogy a háromszor házasodott Earl Spencer adott házassági tanácsokat az unokaöccsének. 

Az évek alatt azonban úgy tűnik, hogy a figyelmeztetések ellenére Harry herceg boldognak érzi magát élete szerelmével, és a házasságáért inkább a családját áldozta fel – zárta sorait a lap.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás