Katalin hercegné kiborult: ezzel kergeti őrületbe Vilmos herceg

Mindig görcsbe rándul a gyomra, ha erre gondol.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.22. 11:30
királyi család katalin hercegné sérülésveszélyes hobbi Vilmos herceg

A walesi hercegben és hercegnében nagyon sok közös vonás van, de Vilmosnak van egy hobbija, ami rettegéssel tölti el a feleségét.

2011-ben nem sokkal az esküvőjük után jelent meg Katalin és Vilmos a teniszversenyen. Katalin egy fehér peplum ruhát választott.
Vilmos herceg veszélyes hobbija miatt retteg Katalin hercegné Fotó: AFP

Katalin elárulta 2015-ben, a skót Dundee városába látogattak, és részt vettek egy vidám családi napon. Nem titok, hogy Vilmos fiatalkorában imádott motorozni, és Katalint a királyi eljegyzés során megkérdezték, hogy férje még mindig használja-e kétkerekű járművét. Bevallotta: 

Még mindig motorozik. Mindig borzongással tölt el, amikor elindul vele. Rettegek. Remélhetőleg Györgyöt távol tudom tartani tőle.

Ám 2018-ban, amikor megszületett harmadik gyermekük, Vilmos elárulta, hogy már nem ül fel a két kerekű járműre. Bár hiányoznak számára a nagy túrák, de szeretne többet lenni a családjával és ezért meghozta ezt az áldozatot. A herceg manapság már más közlekedési módot részesít előnyben, ugyanis Vilmos nemrégiben vásárolt magának egy elektromos rollert, és azzal rója a Windsor-birtokot, ezzel újabb aggodalmakat okozva feleségének.

Ezekkel a járművekkel tilos közúton közlekedni, kivéve, ha azokat nem valamelyik cég üzemelteti. Magánterületen azonban használhatók, ahogy azt Vilmos is teszi.

Akkor használja, amikor a királlyal kell találkoznia. Az Adelaide Cottage-i családi házától két-három mérföldes (3-5 kilométer) körút a windsori kastélyig, így a robogóval könnyebben megteheti ezt az utat, mint autóval vagy gyalog” - magyarázta a bennfentes.

A herceg pár 2022-ben költözött az Adelaide Cottage-ba a Kensington-palotából, gyermekeikkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel együt - emlékeztet cikkében a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás