Lebukott: őrjöngött Meghan Markle, már Harrytől is szabadulna

Meghan Markle azt hitte, a kamerák kikapcsolása után kezdett el őrjöngeni.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.08.09.
Meghan Markle interjú Harry herceg

Nagyon úgy tűnik, Meghan Markle ismét a saját maga által ásott verembe esett bele. Miután ugyanis sosem látott mértékben csökkent a népszerűségük már az Egyesült Államokban is, Harry herceg és felesége egy interjúval igyekezett újra magához édesgetni az embereket. 

Meghan és Harry interjút ad
 

Csakhogy a trükk nem vált be, sőt, Meghan Markle viselkedésén ismét megütköztek az emberek. Egy királyi kommentátor szerint ugyanis nem elég, hogy Meghan őrjöngeni kezdett az interjú felvételén, de már Harry hercegtől is szabadulna.

A párral Jane Pauley készített interjút a CBS Sunday Morning in America műsorában, és a megjelenés után Angela Levin királyi szerző megosztotta véleményét a sussexiek interjújáról – azt állítva, hogy a hercegné üvöltözött és nagyon bosszús volt az interjú után.

A CBS-interjúban a veterán tévés szakember, Jane Pauley kikérdezte Meghant korábban nyilvánosságra hozott öngyilkossági gondolatairól, amelyeket Oprah Winfrey-vel folytatott beszélgetése során árult el. Meghan bevallotta, „nem számított” a kérdésre, Angela pedig azt állította, hogy Meghan távolról sem volt boldog, hogy ez az ügy ismét felmerült.

„Miután az interjú véget ért, még látható volt, hogy Meghan kiabált a producerrel és nagyon-nagyon bosszús volt, amiért felhozták ezt a témát. Felháborodott, hogyan tehettek ilyet vele, hiszen mindent ő irányít. De a haragján, a dühén nem tudott uralkodni. Ahogy az is nagyon szembeötlő volt, hogy az egész interjú alatt idegesítette, ha Harry megszólalt. Látszott, hogy már szabadulna tőle. Olyan durva szemekkel és szörnyű arckifejezéssel nézett rá, mert nem akarta, hogy beszéljen.„

A királyi életrajzíró így folytatta: „Jelenleg nagyon el van veszve... Szerintem nagyon-nagyon rosszul van” – állította Angela, hozzátéve, hogy úgy tűnik, a nagy szerelem eddig tartott és Meghan már alig-alig tudja elviselni a férjét.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás