Harry és Meghan már a saját szomszédaikat is magukra haragították

Úgy tűnik az amerikai beilleszkedés nem volt zökkenőmentes.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.16.
Harry herceg Kalifornia szomszédok Meghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle 4 évvel ezelőtt szakított a királyi családdal, és költözött az amerikai Kaliforniába Archie-val, és Lilibettel. Merész lépésükért kaptak már hideget-meleget a tengerentúlon, de ami biztos, hogy egy nem éppen szerény kis házban élvezik a playboy életet Montecitóban, ahol főként békére vágyó hírességek és idősebb multimilliomosok a szomszédok. A 12 millió dolláros luxusház környéken élők pont ezért nem igazán örülnek annak a médiahírverésnek, ami Harryékkel jár vagy éppen a biztonságiakból álló kocsikonvojoknak. Ráadásul volt olyan szomszéd is, aki segíteni akart Harryéknek megismerni a környéket, de lekoptatták.

Nem sokan örülnek neki a környéken élők közül, hogy a sussex-i házaspár költözött a szomszédságukba Fotó: AFP

A Mirror számára az egyik közvetlen szomszéd árulta el, hogy alig várják, hogy megszabaduljanak a sussexi házaspártól, ugyanis tönkreteszik a környéket.

Alig várom, hogy elköltözzenek, nincs nyugtom az újságíróktól, mióta itt laknak

 – mondta el a névtelenségét kérő lakó. 

Egy másik itt lakó a 88 éves Frank McGinity kevésbé volt ellenséges a sussexi párral, de mégis visszautasítást kapott csak.

Amikor ideköltöztek, meg akartam ismerni őket ezért átmentem pár helytörténeti érdekességgel, de már a kapuban visszautasított engem a biztonsági szolgálat. Elküldtek, mondán, hogy nem érdekli őket, amit mutatni szerettem volna nekik. Furcsa is, hogy ideköltöztek pont, mert ezen a környéken tipikusan idősebb lakók élnek. Mondjuk nem is látjuk őket errefelé gyakran

 – tette hozzá Frank.

Egy harmadik szomszéd, Richard Mineards arról beszélt a lapnak, hogy ha Harry vagy Meghan bárhova megy, akkor egy biztonságiakból álló konvoj is megy velük.

A legérdekesebb azonban az, hogy még Harry herceget néha látjuk egyedül biciklizni vagy a tengerparton sétálni, addig Meghan Markle megfoghatatlan, időnként látjuk egy-egy puccos étteremben a barátnőivel, de azon kívül a kocsijából sem száll ki 

– nyilatkozta Richard a lapnak.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás