„Két elkényeztetett kölyök” – Milliókat fordított maga ellen Meghan és Harry legújabb lépésével

A sussexi páros szívtelenül kihasználta Katalin hercegnét.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.11.
katalin hercegné botrány Meghan Markle Harry herceg

Bár már kevesen lepődnek meg azon, hogy az Amerikában élő Meghan Markle és férje, Harry herceg rálép a királyi család lábára, hogy ezzel növeljék a saját népszerűségüket, most túlmentek minden határon. Szeptember 9-én ugyanis Katalin hercegné és férje, Vilmos herceg könnyek közt árulta el egy felemelő Twitter-videóban, hogy véget ért Katalin kemoterápiája, és végre tünetmentesen folytathatja életét. A megható bejelentés után mindössze 100 perccel (!) a sussexi házaspár is kihasználta a hirtelen jött figyelmet, és megosztotta a készülő Netflix-sorozatuk előzetesét. Meghan és Harry erkölcstelenül kihasználta rákos rokonuk életének legboldogabb napját a saját népszerűségük építésére. Ez pedig nem hagyta szó nélkül a szigetország egyik legismertebb műsorvezetője, Piers Morgan sem.

Harry herceg és Meghan Markle - CBS Sunday Morning
Harry herceg és Meghan Markle ellopta a figyelmet Katalin hercegnétől Fotó: YouTube

Piers Morgan, miközben a támogatásáról biztosította Vilmos herceget és a tünetmentes Katalin hercegnét, porig alázta Meghan Markle-t és Harry herceget, aki kihasználta a királyi családra vetülő figyelmet, és a rákos hercegné bejelentésének farvizén igyekezett azt magára irányítani.

Egy dolog vitathatatlan, mégpedig az, hogy a két különböző bejelentés tökéletesen összefoglalja a két házaspár jelenlegi életét. Az egyik oldalon a trónörökös, akinek az egészségügyi gondokkal küzdő felesége szerepel, rendkívül megható, alázatos és inspiráló betekintést nyújtott abba az élethelyzetbe, amikor az ember egy életveszélyes betegséggel küzd, függetlenül a vagyonától, és a korától

– kezdte beszámolóját a műsorvezető, majd élesen bírálta a sussexi házaspárt. 

Ezzel szemben ott van a másik oldal, két elkényeztetett kölyök, aki a királyi kötelességeket és a munkát hagyta ott az önfeledt hollywoodi csillogásért, és émelyítően rosszul időzített önreklámot készített egy olyan sportról szóló sorozatról, amelyet csak milliomosok szoktak játszani.

A Cristiano Ronaldóval készített interjújával nemzetközi hírnevet szerző műsorvezető szerint két oka lehetett a sussexiek bejelentésének, és egyik sem pozitív.

Függetlenül attól, hogy Meghan és Harry szándékosan akarta elrontani Katalin és Vilmos bejelentését a promócióval, vagy csak tőkét akart kovácsolni a megatonna nagyságú globális figyelemből, olyan hatást gyakorolt, mint a nem kívánt galambkaki a járdán

– fogalmazott Piers Morgan, akinek a szavait a DailyStar idézte.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás