Durván kiosztotta Harry herceget Diána egykori titkára: „Fogja be a száját!”

Amit tőle kapott, azt nem teszi zsebre a herceg.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.06.
kritika Diana hercegné Harry herceg Vélemény

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban visszalépett a királyi kötelezettségeitől, és az Egyesült Államokba költöztek, ám az ezt követő években gyakran kritizálta családját.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Durva kritikát fogalmazott meg Harry herceggel szemben Diána hercegné egykori magántitkára / Fotó: JLPPA / Bestimage

Ennek kapcsán pedig Patrick Jephson, Diána hercegné egykori magántitkára élesen kritizálta Sussex hercegét, és azt javasolta, hogy lépjen vissza a nyilvánosságtól, és „fogja be a száját”. Jephson úgy véli, hogy Harry herceg viselkedése ellentmond annak, amit állít.

Miért van itt Harry herceg? Senki sem tudja igazán megválaszolni ezt, és nem vagyok biztos benne, hogy ő maga is tudja. Szerezzen munkát, lépjen ki a nyilvánosságból, és fogja be a száját, különösen, ha a befogadó ország alkotmányát kritizálja

– nyilatkozta a Grazia magazinnak adott interjújában az egykori magántitkár.

Harry herceg a Megxit bejelentésekor kijelentette, hogy reméli, döntésük egy „békésebb” élethez vezet. Kensingtonban tartott beszédében így fogalmazott: 

Nem távozunk el, és nem hagyjuk el önöket. Azt reméljük, hogy továbbra is szolgálhatjuk a királynőt, a nemzetközösséget és a katonai szervezeteket, de közpénz nélkül. Sajnos ez nem lehetséges”.

Annak ellenére, hogy Harry kilépett a királyi családból, továbbra is aktív maradt különböző tevékenységekben. Többek között látogatást tett Nigériában és Kolumbiában, valamint nagy értékű szerződést kötött a Netflixszel, és működteti az Archewell Alapítványt feleségével, Meghan Markle-lel együtt – írja a Life.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás