Keményen kikelt a családja ellen Harry herceg

A sussexi herceg súlyos vádakat fogalmazott meg egy interjúban.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.04.
Harry herceg Meghan Markle kritika

Nem  csillapodnak a kedélyek Harry herceg és a családja körül, a sussexi herceg legújabb interjújában alaposan kiverte a biztosítékot – írja a CBC. A herceg a hamarosan megjelenő könyvének apropóján adott interjút a CBS hírtelevíziónak, és ült le beszélgetni a csatorna egyik műsorvezetőjével, Anderson Cooperrel. Az interjúban többek között Harry olyan extravagáns kijelentésekkel borzolta a kedélyeket, miszerint egy család része akarok lenni, nem egy intézményé. Harry többek között beszélt arról is, hogy számos alkalommal szivárogtattak ki róla, és Meghan Markle-ről hamis információkat.

Mint mondta, gyakran előfordult, hogy szánt szándékkal terjesztettek hamis híreket róla, és nejéről. 

Minden egyes alkalommal, amikor megpróbáltam magánúton rendezni a helyzetet, kiszivárogtattak és történeteket kezdtek terjeszteni rólam és a feleségemről

– fakadt ki.

A teljes interjú vasárnap lesz látható két nappal Harry önéletrajzi könyve, a Spare (Tartalék) megjelenése előtt. Harry herceg és Meghan Markle a királyi kötelezettségeiről való lemondása már régóta a család kereszttüzében van, amire a nemrégiben nyilvánosságra kerülő netflixes sorozat csak rátett egy lapáttal. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás