Várod már az Ázsia Expresszt? Mutatjuk, mire számíthatsz!

Már csak pár nap és végre kezdetét veszi a TV2 „ágyúgolyófutamnak” is beillő őrülete. Szeptember 1-jén elstartol az Ázsia Expressz 2024-es évada, ami minden évadok legdurvább kalandjait ígéri. Elég csak belepillantani a csatorna oldalára már feltöltött videókba ahhoz, hogy tudjuk, idén a híres párok nem viccelnek.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.08.26.
Módosítva: 2024.08.26.
Ázsia Expressz TV2 videó

Vágod már a centit? Netán literszám döntöd magadba a kávét, hogy már csak egyet kelljen aludnod, hogy felvirradjon a nap, amikor nekiindul a színes kis karaván, hogy meghódítsa, de leginkább túlélje a Fülöp-szigeteken és Tajvanon átívelő kalandot? Akkor van egy jó hírünk. A csatorna már most ad némi ízelítőt abból, amire heteken át számíthatsz, ha majd követed az Ázsia Expressz ötödik évadát. Mutatjuk!

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz 5 évadon át tartó kalandjai nem értek véget (Fotó: TV2)

Bende és Angi is megismerik a magyarok, vagyis a filippínók istenét

A fiatal influenszerpáros hatalmas lendülettel vetette bele magát a játékba. A jelek szerint azonban az egzotikus szigetország hamar kimutatja feléjük a foga fehérjét.

Krausz Gábor gyakran kapott „agybajt” az Ázsia Expresszben

Mikes Annának bizonyosan kötélből vannak az idegei, hiszen sztoikus nyugalommal kezelte Krausz Gábor dühkitöréseit, amiből sok volt. Nyugi, Gábor azért rendes pasi, csak kicsit erős benne a versenyszellem!

Ez biza sz*r ügy lesz…

Stohl András és Till Attila lehetnek az idei széria fekete lovai. A játék doyenjei láthatóan nagyon élvezték a megpróbáltatásokkal teli forgatást. Még akkor is volt kedvük viccelni, amikor „sz*r került a palacsintába”.

Jolly és Barbi bírják majd hangerővel

Ez persze leginkább Szuperák Barbira lesz igaz, aki nyugalmi állapotában is eggyel magasabb decibelen adja ki magából, ami a szívét nyomja. Az Ázsia Expresszben pedig nyugalmi állapotról szó sem lehet…

Király fiak az őrület határán...

Zámbó Krisztián és Adrián talán elsőre nem tűnnek az Ázsia Expressz éllovasainak, de a testvérpár úgy tolja majd, mintha nem lenne holnap.

És van ott még, ahonnan ezek a videók jöttek, hiszen az Ázsia Expressz idei évadában megmérettette magát Cserpes Laura, akit édesapja, István kísért el, de láthatjuk majd küzdeni a Laky–Dietz házaspárt és a Béres Anett–Sáfrány Emese párost is.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás