Mitől fél a legjobban Krausz Gábor? Mikes Anna elárulta – Videó

A szerelmeseket egy tesztnek vetettük alá, hogy megtudjuk, mennyire ismerik egymást. Persze, gondolhatnánk, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna már mindent tud a másikról, de vajon a legegyszerűbb kérdésekre is tudják a választ?



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.08.21.
Módosítva: 2024.08.21.
Krausz Gábor teszt szerelem párkapcsolat Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme mondhatni mesébe illő, hiszen a táncosnő pont akkor érkezett meg a sztárséf életébe, amikor talán a legnagyobb szükségük volt egymásra. Az álompár a Dancing with the Stars műsorának köszönhetően ismerte meg egymást, a munkakapcsolat pedig idővel barátsággá, majd szerelemmé erősödött. A hab a tortán pedig nem más, minthogy Gáborék meg is nyerték a műsort… Nem sokkal azután be is jelentették, hogy nem engedik el egymás kezét, és egy párként folytatják. Ennek lassan egy éve lesz már, éppen ezért arra gondoltunk, teszteljük a szerelmeseket: vajon a legegyszerűbb, egymással kapcsolatos kérdésekre is tudják a választ?

Krausz Gábor és Mikes Anna
Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát teszteltük Fotó: Havran Zoltán

Krausz Gábor Mikes Annától fél a legjobban?

Mindenki azt gondolná, hogy a páros mindent tud már egymásról, éppen ezért vettük a bátorságot arra, hogy a legegyszerűbb kérdésekkel bombázzuk őket, hogy azokra is tudják-e a választ. Leszögeznénk, tényleg a legegyszerűbb kérdésekről van szó…

Az első ilyen az volt, hogy: mi a másik kedvenc étele?

A Gábornak nincs kedvenc étele, mert sok ételt szeret. Hú, de rossz válasz volt

– mondta Anna, amire a séf csak egy mosollyal felelt, de aztán tényleg megerősítette, hogy nincs kifejezett favoritja az ételek közül. Arra viszont gondolkodás nélkül tudta a választ, hogy szerelme a rakott krumpliért van odáig. Az állás tehát 1-1.

Mi a másik kedvenc filmje vagy sorozata?

„Bridget Jones” – vágta rá Krausz egyből, de aztán jött a javítás Annától. Ugyanis nem Bridget, hanem Bridgerton… De az sem feltétlenül a kedvence, hanem csak nemrég jött ki a legújabb évada, és ezért megnézte. Jó indulattal viszont adunk egy fél pontot. Ha pedig arra lettél volna kíváncsi, hogy a sztárséfnek melyik sorozat vagy film a kedvence, akkor el kell, hogy keserítsünk… Mert egyik sem!

Viszont van valami, amit nagyon szeret, és az is kiderül, hogy mitől fél a legjobban… Kattints a videónkra, hogy megtudd a választ!

@borsonline Kiderült mennyire ismeri egymást Krausz Gábor és Mikes Anna! A szerelmeseket egy játékban teszteltük le, hogy az elmúlt egy év alatt mennyire sikerült megismerniük egymást. Spoiler: nagyon! #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #ázsiaexpressz #tv2 #mikesanna #krauszgábor #teszt #játék ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás