Curtis gyászol: Apánk helyett apánk volt…

Nehéz napokat él át a rapper, akit súlyos veszteség ért. Curtis a közösségi oldalán búcsúzott „öreg” cimborájától.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.07.15.
Curtis gyász fájdalom

Ahogy az idő halad, egyre szaporodnak körülöttünk a fájó veszteségeink, hiszen az élet rendje, hogy elveszítjük azokat az idősebb barátainkat, „tanítóinkat”, akik sokat adtak hozzá ahhoz, akikké váltunk. Curtis most egy számára és fivérei számára is nagyon fontos embertől búcsúzott egy hétvégi, szívfacsaró posztjában.

Curtis
Curtis fontos barátot vesztett el  Fotó: VT

Curtis: „Nyugodj békében, Dade...”

Ezt a félbehagyott, fájdalmas búcsúüzenet hagyta Curtis a férfinek, akinek ő is és a testvérei is sokat köszönhettek. „Ő egy régi angyalföldi csibész, aki apánk helyett apánk volt. 

Akkor is ott volt, amikor valami marhaságot akartunk csinálni és szólt, hogy rossz az irány.

 Mi persze vagy hallgattunk rá, vagy nem, de az biztos, hogy mindannyian nagyon tiszteltük és felnéztünk rá. Érthetetlen és váratlan, hogy elment. Ő volt az az emblematikus figurája a környékünknek, akinek mindig volt egy kedves szava a kölykökhöz, vagy bárkihez, aki szembejött vele és ismerte. Nagyon fog hiányozni nekünk”kezdte lapunknak Curtis, aki bevallotta, csak kapkodja a fejét, annyi közeli és távoli ismerőse ment el az utóbbi években.

Egyre bővül a veszteséglista 

Valami van a levegőben… Pont erről beszéltünk a barátaimmal a minap. Értem én, hogy ahogy az idő halad, egyre több ember neve kerül fel a veszteségek listájára, de az utóbbi években tényleg á a nagyon sokan mentek el. Olyanok, akik közel álltak hozzám” tette hozzá a rapper.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás