Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban





A TV2 közölte az elképesztő hírt.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.05.02.
Módosítva: 2024.05.02.
Házasság első látásra TV2 bejelentés

Szinte senkinek sem kell bemutatni, hogy mekkora népszerűségnek örvendett a TV2 kísérlete, a Házasság első látásra című műsor. A realityműsor estéről estére a tévék elé ültette a nézőket, és mindenki azon izgult, hogy melyik páros fog együtt maradni a műsor után is.

helga laci
Fotó: TV2

A Házasság első látásra végével pedig hatalmas űr maradt a nézőkben, akiket talán vígasztal a TV2 legfrissebb bejelentése, miszerint letarolta a nézettségi listákat a realityműsor. A csatorna közleménye szerint az év negyedik hónapjában újra a TV2 nyerte a nézettségi versenyt. Mindhárom kiemelt korcsoportban (A18–59, A18–49, A4+), teljes napon és főműsoridőben is nézettebb volt legfőbb konkurensénél, mind a főcsatornákat, mind a teljes portfóliót vizsgálva.

A siker záloga ezúttal a Házasság első látásra című párkapcsolati reality volt, ami nemcsak a hónap, hanem az év legnézettebb műsora is eddig (A4+ és A18–49).

Kifejtik, hogy áprilisban a nézettségi toplisták első tíz helyén mindhárom kiemelt korcsoportban a műsor egyes epizódjai állnak. A március 18-án debütált műsor 1. évadának összes epizódja nyerte az idősávját a fő konkurenssel szemben mindhárom kiemelt korcsoportban, a teljes lakosság körében átlagosan közel 830 ezren kísérték figyelemmel, amihez 20,5%-os nézői részesedés párosult. Ez azt jelenti, hogy minden ötödik tévénéző a párkereső műsort választotta kora esti szórakozásnak, miközben a fő konkurens csatornát feleannyian sem nézték a műsor idősávjában (RTL azonos idősáv: 9,5% SHR).

A  Házasság első látásra mellett a Hazatalálsz 2. évada szintén márciusban kezdődött, és átlagosan mindhárom kiemelt korcsoportban idősávja legnézettebb műsora lett a záró évad. A teljes lakosság körében több mint 450 ezres átlag nézőszámmal futott, amihez 13,1% közönségarány párosult – írják. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás