Házasság első látásra: óriási botrány készül





Fokozódnak a feszültségek a Házasság első látásra újabb epizódjában! Petra szerint Andris egy paraszt, Csabi lelkitársat talált Gyöngyiben, János és Nelli pedig verseng egymással. De mi fog ebből kisülni? Együtt maradnak a párok?



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.04.22.
Módosítva: 2024.04.22.
Házasság első látásra párok konfliktus

Elstartolt a Házasság első látásra utolsó hete, a párkapcsolati reality minden várakozást felülmúlt a nézők körében. Az utolsó részekben még rengeteg izgalmat tartogatnak a szereplők, a kapcsolati drámák egyre inkább kiélesednek.

Házasság első látásra
 Házasság első látásra feleségei: Hilda, Nelli, Petra, Enci és Gyöngyi Fotó: Bors

Petra és Andris: olaj a tűzre

Petra a legutóbbi epizódban először Hildával került összetűzésbe, mivel Petra nem mondta el neki a teljes igazságot azzal kapcsolatban, ami közte és Laci között történt a találkozón. A terápia azonban mérföldkő volt az ő életükben is, a párok egy pendrive-ot kaptak ajándékba, melyen a legjobb pillanataik voltak. Az együtt átélt közös emlékek azonban Petránál és Andrisnál nem értek békés véget, durván összevesztek. Petra kerek perec megmondta: „Andris egy paraszt!”

Hilda és Laci 

Az ő házasságuk nehezen indult, de idővel dolgoztak a kapcsolatukon. A kezdetekkor Laci Petrának kezdte csapni a szelet, míg Hildát Andris kezdte el ostromolni. A szakértők szerint azonban egyre inkább összeforrnak, Hilda már kijelentette, hogy ő Lacival szeretne lenni. 

Csabi és Gyöngyi

Csabi és Gyöngyi románca szépen alakul, s bár még mindig hadilábon állnak a kémiával, a legutolsó terápiájuk után már kézen fogva ültek egymás mellé. Csabi megható szavakkal mondta el, hogy Gyöngyiben nagyon komoly lelkitársat talált és ez számára mindennél fontosabb. Bár Gyöngyi lelkében vannak még tüskék, Csabi megnyugtatta, hogy nem feltétlenül kell minden tüskét kihúzni, van, ami kijön magától. Bogi és Geri szerint a párnak jó esélye van arra, hogy kialakuljon köztük a kémia is, és Hilda is látja a lehetőséget Gyöngyiben és Csabiban.

Házasság első látásra Gyöngyi és Csaba
Csabi és Gyöngyi kapcsolata érdekesen alakul a Házasság első látásra adásaiban Fotó: TV2

Enci és Peti

Enci a legutóbbi adásban egy privát beszélgetés keretein belül fejtette ki Boginak, hogy nem egészen úgy történtek az események közte és Andris között, ahogy az elsőre tűnik. „Felvetődött, hogy felmenjek iszogatni. Nem ott aludni, csak iszogatásról volt szó”. Enikő bevallotta, hogy valóban írt Andrisnak, de ez azért volt, mert vele beszélgetett a legtöbbet Petivel való kapcsolatáról, tévhit azonban, hogy ő kezdeményezett volna. Hogy hogyan folytatódik Enci és Peti kapcsolata, az a mai adásból kiderül. 

Bogi és Geri

Bogi a műsor elején elárulta, hogy sokáig nem vette komolyan ezt az egészet, azonban a forgatás során megváltozott benne sok minden. Bogi és Geri házassága nagyon hullámzó, de egyelőre még kitartanak egymás mellett. 

Házasság első látásra, Bogi
Bogi és Geri kapcsolatából még bármi lehet Fotó: TV2

János és Kornélia

János és Nelli kapcsolata egészen máshogy indult mint a többieké, hiszen János próbálta uralni Nellit az elején, Nelli azonban egyáltalán nem volt partner ebben. Azóta viszont fordult a kocka, mintha szerepet cseréltek volna. A terapeuták legutóbb úgy látták, hogy a házaspár szinte verseng egymással, ami rendkívül meglepő végeredményt hozhat.

 





 





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás