Hazudik a palota Katalinról, valójában ezekkel a problémákkal küzd a hercegné – állítja az élő Nostradamus

A látnok további izgalmas jövendöléseket is mondott.Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.03.13.
Módosítva: 2024.03.13.
katalin hercegné korona jóslat betegség médium

A leghíresebb brazil médium, Athos Salomé, vagy ahogy a legtöbben emlegetik, az élő Nostradamus újra jelentkezett. A látnok, aki megjósolta a koronavírus kitörését és a királynő halálát, illetve egy pusztító földrengést, most Katalin hercegnéről tett ijesztő kijelentéseket. Athos nem misztikus jövőbelátóként tekint önmagára, állítja: minden egyes információt megvizsgál és mélyrehatóan elemez, így jelzi előre a várható eseményeket. Most azt állítja, Katalin hercegné számára a 2025-ös év fordulópontot jelent majd az életében, addig pedig meg kell küzdenie az egészségügyi problémáival, amiről Athos szerint folyamatosan titkolózik a palota.

HOT Katalin hercegnének alig van, akinek elsírhatja a bánatát, csak az édesanyjának, a húgának és a régi barátnőinek teszi ezt  METROPOL
A médium szerint Katalin hercegnére nehéz feladatok várnak a korona árnyékában / Fotó: Profimedia

A DailyStarnak nyilatkozó Athos Salomé állítása szerint Katalin hercegné valójában csont-, térd-, láb- és ízületi problémákkal küzd, ezt azonban a palota még nem erősítette meg. Pedig a médium szerint fontos lenne Katalinnak minél hamarabb felépülnie, ugyanis a férje, Vilmos herceg és Harry herceg között hamarosan kiújul a viszály a korona árnyékában.

Jelentős viszályt fog szítani a testvérek között, hogy ki fogja helyettesíteni az apjukat a szükség idején. Katalin életében előre meg van írva, hogy neki mit kell majd tennie, ezért elengedhetetlen, hogy vigyázzon a mentális és a testi egészségére is

– kezdte beszámolóját a brazil médium.

A felelősség az elméjét és a testét is megterheli, ez sugárzik ki a csontjaiba. Bár ezt a tényt soha nem fogják megerősíteni, valójában ilyen problémákkal küzd véleményem szerint.

Athos szerint elkezdődött az igazi visszaszámlálás Katalin életében, ugyanis 2025-ben ki kell állnia a nép elé, és fel kell vállalnia azokat a kihívásokat, amik rá várnak. Ehhez pedig hatalmas rugalmasságra és teherbírásra lesz szüksége a médium szerint.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás