Harry herceg kerül a trónra? Nostradamus szerint ez lesz 2024 egyik legmegdöbbentőbb eseménye





A francia jós az elemzők szerint előre látta II. Erzsébet halálát is. Úgy vélik, III. Károly lemondásáról is írt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.14.
Módosítva: 2023.12.14.
Nostradamus jóslat III. Károly király Harry herceg

Aligha kell bárkinek is bemutatni a francia csillagász-asztrológus, misztikus jós Nostradamus nevét: a reneszánsz tudós közel ezer rövid, homályos versben jósolta meg a jövőt. Ezek pontos visszafejtését, elemzését meghagyta az utókornak, így értelmezés kérdése, hogy mennyi jóslata vált valóra, illetve mik azok, amiket csupán a későbbi generációk látnak bele a soraiba. Ennek ellenére napjainkig rengeteg embert érdekel, hogy Nostradamus szerint mi vár ránk évről évre. A 2024-es évhez közeledve természetesen mindenki azokat a jósverseket veszi górcső alá, amelyek erről az időszakról szólhatnak. Megdöbbentő módon egyik jövendölése – egyes elemzések szerint – Harry herceg trónra kerüléséről szól.

Harry herceg, AFP
Harry herceg lehet Károly király utódja?  Fotó: AFP

A jelenleg épp botrányt botrányra halmozó Harry herceg alighanem maga is meglepődne, ha ő kerülne a trónra, de aztán ki tudja… Mindenesetre nemcsak a francia tudós-jövendőmondó, hanem az „élő Nostradamusként” emlegetett Athos Salomé is arról beszélt III. Károly koronázását követően, hogy nem lesz sokáig a trónon. Nostradamus versei szerint egyébként Kamilla királyné lesz Károly veszte, őt pedig olyan valaki követi, akin „nincs ott a király jegye”. Ezt a jellemzést Harryvel azonosítják be – írja a Daily Mail. Köztudott: nem ő, hanem bátyja, Vilmos (illetve az ő vérvonala) a trónörökös.

Nostradamus jóslatai 2024-re

Természetesen a jós nem csak Harry megkoronázásáról írt a XVI. században papírra vetett jövendölésekben. Egyrészt számíthatunk egy komolyabb konfrontációra Kínával (akit „vörös ellenfélként” azonosít be a jós), és klímakatasztrófák is sújtják majd a Földet, áradások és nagy szárazságok egyaránt. Nostradamus szerint nemcsak új király (Harry) érkezik 2024-ben, de egy új pápa is.





 





Ezeket olvastad már?
Felgyújtották Tilli Mariannt

Felgyújtották Tilli Mariannt

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás