A magyar sztárbabák letarolták az országot

Az olvasottsági adatok alapján a héten a sztárcsemetékről készült anyagink érdekelték legjobban az olvasóinkat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.01.
Kulcsár Edina Amara Rúzsa Magdi Horváth Gréta

A cuki gyerekek szinte mindenki arcára mosolyt csalnak, és melegséggel töltik fel az ember szívét. A sztárok csemetéiről készült képek pedig kiváltképp sokakat érdekelnek, hiszen a kedvenc hírességeinkre ismeretlen ismerősként tekintünk, akik közel állnak hozzánk. Ezek után nem csoda, hogy a Metropol olvasói a héten főként a sztárbabákról készült anyagainkat imádták. 

A legtöbb kattintást Kulcsár Edina harmadik csemetéje, Amara hozta össze, szépségkirálynő anyukája ugyanis egy friss fotót posztolt róla.

Fotó: Szabolcs László

Rúzsa Magdi a terhesége bejelentése óta nagy figyelmet élvez a többi anyuka részéről, hiszen a fantasztikus énekesnő nem egy, nem is kettő, hanem rögtön három csemetével vágott bele a gyermeknevelés kihívásokkal övezett kalandjába. Amikor Magdi betekintést enged az életükbe, azonnal mindenkit érdekel, hogy mit mesél a hármas ikrekről. Most például az első repülésükről

Fotó: Máté Krisztián

Magdi kolléganője, Dér Heni idén lett kétszeres anyuka, és gyerekszámban ugyan még le van maradva a korábban említett sztáranyukáktól, de az ő kis családja is nagyon népszerű az olvasóink között. Szóval a férjével is kislányukkal készült közös fotó megállíthatatlanul generálta a kattintásokat.

Dér Heni
Fotó: Ripost

Horváth Gréta esetében nem az anyaság volt a téma a héten. Őt azért találták meg a kommentelők, mert szerintük túlságosan megváltoztatta a külsejét, és egyáltalán nem az előnyére.

Horváth Gréta
Fotó: Horváth Gréta

A Tények csinos műsorvezetője, Szentpéteri Eszter ritkán mesél a magánéletéről, de a Metropol kérdéseire szívesen válaszolt

Fotó: TV2

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás