Kemény döntést hozott Rúzsa Magdi hármas ikreivel kapcsolatban: összecsomagolt, és elvitte őket





Az énekesnő olyasmire adta a fejét, amit csak kevesen mernének bevállalni.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.09.26.
Módosítva: 2023.09.26.
Rúzsa Magdi hármas ikrek Ördög Nóra

Az anyaság megszámlálhatatlanul sok szép pillanatot rejt magában és legalább ennyi – ha nem több – kihívást is. Rúzsa Magdi esetében az ilyen momentumok száma megtriplázódik, a legtöbben el sem tudjuk képzelni, milyen lehet az élet hármas ikrekkel

Elhagyták az országot

Az énekesnő időről időre bepillantást enged a szürkének egyáltalán nem mondható mindennapjaiba. Legutóbb arról adott hírt, hogy a másfél éves lurkók élete egy újabb mérföldkőhöz érkezett. A háromgyermekes édesanya a reptérről jelentkezett be, és az Instagram-követőinek elárulta, ő és a férje életükben először a picikkel együtt repülőre szálltak, és meg sem álltak Rómáig.

Rendszeresen elutaznak

Még az egy gyermekkel utazó édesanyáknak is alapos fejtörést okoz, és persze komoly előkészületeket igényel egy ilyen kiruccanás. Kocsis Korinna kisfia három hónappal Rúzsa Magdi gyermekeinek születése után látta meg a napvilágot. Az egykori szépségkirálynő augusztus utolsó napjaiban Mallorcára repült, ahová a kisfiát is magával vitte, ezért pontosan tudja, mivel jár egy kisbabával való utazás.

A gyönyörű édesanya már gyakorlott a kisbabával való utazás terén, hiszen öt hónapos volt a kisfia, az első közös utazásuk alkalmával, amikor a francia Riviérán nyaraltak. A kicsivel azóta már több alkalommal is repülőre szálltak, voltak már Olaszországban, legutóbb pedig augusztus utolsó napjait Mallorcán töltötték

Sok előnnyel jár

A legtöbb édesanya számára ijesztő lehet a gondolat, hogy egy csöppséggel több órát is egy repülőgép fogságában töltsenek. Ennek egyik oka, hogy roppant kellemetlen pillanatokat okozhat, ha épp nyűgös a pici, és netán a vigasztalhatatlan sírása zavarja a többi utast. Sokan úgy vélik, felesleges egy kisbabát nyaralni vinni, hiszen úgysem emlékeznek majd belőle semmire. A kisbabával való utazásnak azonban megvannak a maga előnyei is, amelyek talán csak évekkel később mutatkoznak meg. 

Ördög Nóra második gyermeke, Venci egyéves volt, amikor életében először családi nyaralásra mentek. Néhány évvel később nagy port kavart, amikor az Ázsia Expressz felvételeinek ideje alatt a műsorvezető úgy döntött, a gyermekei is csatlakoznak hozzá a kimerítő sok helyszínes forgatáson. Több év távlatából visszatekintve egyértelműen látszik, Micinek és Vencinek előnyére vált, hogy ilyen fiatalon megismerkedtek más kultúrákkal, ennek köszönhetően sokkal nyitottabbak és elfogadóbbak az emberekkel szemben. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás