Nemcsak Szoboszlai Dominik érdekel mindenkit, hanem élete női is





Ha eddig nem lett volna elég nagy sztár itthon Szoboszlai Dominik, akkor a Liverpoolhoz való igazolása óta már mindenki isteníti a nevét. És minden érdekli az embereket, ami vele kapcsolatos.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.09.
Szoboszlai Dominik pletyka barátnő feleség

Múlt hétvégén vált biztossá, hogy Szoboszlai Dominik lett a Liverpool egyik idei sztárigazolása. Az angol focidrukkereket pedig két dolog érdekli igazán a labdazsonglőrökkel kapcsolatban: milyen a játékuk és mennyire dögös a párjuk. Dominik esetében az első kérdésre még nem kaptak választ a Pool-drukkerek, ellenben abban már egészen biztosak, hogy a barátnője nem akármilyen csaj. Egyesek a közösségi oldalakon egyenesen Anglia új királynőjének hívják.

Szoboszlai a legnagyobbak közé emelkedett a világ egyik legnagyobb futballklubjánál
Fotó: liverpoolfc.com

Szintén Szoboszlaihoz köthető a hét legnagyobb pletykája: az interneten azt terjesztik, hogy Liverpool új 8-asa korábban összeszűrte a levet Köllő Babett-tel. A dögös díva maga mesélte el, hogy mennyi alapja van az egésznek.

 

De nemcsak Szoboszlai hölgyei érdekelték a Metropol-olvasókat a héten. A Balaton Sound legdögösebb celebjeit is sokan szemrevételezték a cikkünkben.

 

Csórics Balázs szintén egy nő miatt került az érdeklődés középpontjába. Jelesül a felesége okán, aki a jelek szerint már nem a felesége, pedig csak bő fél éve ment hozzá a sorozatszínészhez.

 

Reviczky Gábor nem válás miatt költözne eddigi otthonából, csupán új otthont akar, és emiatt készített egy elég rendhagyó ingatlanhirdetést.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás