„Egy focista esküvőjén történt a dolog...” – pikáns pletyka terjed Köllő Babettről és Szoboszlairól

Nem mindennapi történet látott napvilágot Szoboszlai Dominikról...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.06.
Szoboszlai Dominik pletyka Köllő Babett

Végtelen fantáziával rendelkezhet az, akinek egy hollywoodi filmbe is beillő történet pattant ki a fejéből Szoboszlai Dominikról és Köllő Babettről. Valaki ugyanis azt kezdte el terjeszteni, hogy a két sztár egy esküvőn gabalyodott össze, és közelebbről ismerik egymást, mint azt mi gondoltuk... A Redditen időközben odáig fajult a dolog, hogy már Szabó Zsófit is egy lapon emlegették a Liverpool új igazolásával, ám a netezőket inkább a Babett-tel történtek érdekelték.

szoboszlai dominik, köllő babett
Pikáns történet hódít a neten Szoboszlai Dominikról és Köllő Babettről – Fotó: Nagy Zoltán

Itt írták pár napja egy Dominikos poszthoz, hogy megcsalta Fannit a Szabó Zsófival, a Babett-tel, meg egy csomó másik lánnyal

– fogalmazott valaki, majd egyre pikánsabbá vált a mese. 

„Múltkor valaki azt írta, hogy valamelyik focista esküvőjén voltak mindketten, és ott történt a dolog… De nekem ez kicsit érdekes, mivel gondolom egy esküvőre Dominik is viszi a barátnőjét meg Babett is a férjét, aztán ők csak úgy eltűntek kettesben, és nem tűnik fel senkinek?” – tette hozzá egy másik kommentelő, majd úgy folytatták, hogy valójában Babett nem is lehetett ott azon a lagzin, hiszen ő a Sztárban sztár leszek! műsorában zsűrizett.  

Azt kijelenthetjük, hogy a történet kitalálójának a fantáziája egy kicsit elszabadult, tekintve, hogy több részlet sem stimmel az elméletével kapcsolatban. De mit szólnak mindehhez az érintettek? 

Köllő Babett Szoboszlai Dominikról: „Akár a fiam is lehetne”

Kíváncsiak voltunk, hogy Babetthez is eljutottak-e a fent említett pletykák, miszerint a Liverpool újdonsült sztárjával a tudta nélkül összekeveredett. Nos, a szőke szépséget egyáltalán nem érte váratlanul a történet. Sőt...

Jaj, nagyon jót nevettem ezen a sztorin!

– kezdte a Metropolnak a híresség, aki a barátaitól értesült arról, hogy mi is történt pontosan közte és Dominik között. 

„Tegnap reggel kaptam egy üzenetet, hogy mi a helyzet Dominikkal. Nem igazán tudtam hova tenni a kérdést, fogalmam sem volt arról, miről és kiről van szó pontosan. Aztán persze megláttam a posztot a Redditen, ott derült ki számomra, hogy Szoboszlai Dominik a sztori másik szereplője. A kommentelők szerint ugyanis én összejöttem vele egy focista esküvőjén, miközben a Sztárban sztár leszek! adásában zsűriztem. Már ez magában szürreális, hiszen a történet kitalálója szerint egyszerre voltam két helyen, de a kedvencem az, hogy állítólag azon a bizonyos lagzin ott volt az én férjem, illetve Dominik barátnője is, akiknek fel sem tűnt, hogy mi összejöttünk” – mesélte nevetve az egykori luxusfeleség, aki bár a férjével együtt jót szórakozott a netezők által megalkotott histórián, de szerette volna tisztázni a dolgot.

Viccet félretéve, életemben nem találkoztam még Dominikkal, és focistaesküvőn sem jártam. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy akár a fiam is lehetne... Mindenesetre nagyon megtisztelő, hogy egy ilyen sztoriban szerepet kaphattam, még a férjemnek is elmeséltem, csak hogy tudja, miről maradt le. Nagyon jót röhögött ő is!

– tette hozzá Babett, aki arra szeretné felhívni a fiatalok figyelmét, hogy bár az ő története egy viccnek elment, az már korántsem oké, hogy kamuhíreket terjesztenek. Sokszor ugyanis nagyon kellemetlen szituációt idézhetnek elő az ilyen kitalációk, amelyeknek súlyos következményei is lehetnek. Gondoljunk csak Gelencsér Timi példájára...

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás