Új királynője van Angliának: megőrülnek a szurkolók Szoboszlai barátnőjéért

Mióta hivatalossá vált, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpoolban folytatja, a külföldi sajtó nemcsak érte, de a barátnőjéért is megőrül. Fannit már királynőnek szólítják a kommentekben, és alig várják, hogy láthassák a lelátón.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.06.
Szoboszlai Dominik Liverpool FC Gécsek Fanni kapcsolat barátnő

Szoboszlai Dominik napok óta uralja a magyar és a külföldi sajtót, azonban úgy látszik, hogy a barátnője talán még jobban érdekli a szurkolókat. Persze a válogatott focista eredménye korántsem elhanyagolható, de megértjük a rajongókat, amiért Gécsek Fanni után érdeklődnek. A 21 éves lánynak már a Daily Mail is szentelt egy külön cikket, melyben megemlékeztek a sportkarrierjéről és tanulmányairól is, illetve a Szoboszlaival való kapcsolatát is górcső alá vették. A szurkolók viszont leragadtak a ténynél, hogy új kedvencük barátnője bizony nagyon szemrevaló. Véleményüknek pedig hangot is adtak Fanni Instagram-oldalán.

Gécsek Fanni és Szoboszlai Dominik 2020 óta alkot egy párt (Fotó: Árvai Károly)

Új királynő 

Fanni alig pár nap alatt több tízezer követővel gazdagodott, ráadásul a Dominikkal közös képeiért egyszerűen megőrülnek. Volt, aki királynőként hivatkozott rá, míg egy másik hozzászóló Szoboszlai feleségének hívta.

Gyere Liverpoolba, királynő

– bókoltak a szépségnek.

„Szoboszlai felesége egy gyönyörű angyal!”

Alig várom, hogy lássalak a lelátón

– fogalmazott egy másik hozzászóló. 

De vajon mit szól mindehhez Dominik?

 

Három éve tart a szerelem

A 21 éves Gécsek Fanni három éve alkot egy párt Szoboszlai Dominikkal. Először akkor hozták kapcsolatba a focistával, amikor 2020 decemberében a Salzburgtól Lipcsébe igazolt. Azóta több nyilvános rendezvényen is megjelentek már, s valószínűleg a szőke szépség sokszor megfordul majd Liverpoolban is. Tekintve, hogy egyetemi tanulmányai Budapesthez kötik, feltehetőleg nem bútoroznak még össze Szoboszlaival, de ki tudja, mit hoz majd a jövő... 

Egy biztos, a Liverpool szurkolói örülnének Fanninak!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás