Mutatjuk: ilyen királyné lett volna Diánából





Sokan sírják vissza a szívek királynőjét.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.05.
koronázás Károly király diana hercegnő Diana Kamilla

Diána igazi királynő volt: a szívek királynője. A Bors újságírói azonban elgondolkodtak azon, hogy vajon milyen királyné válhatott volna belőle Károly oldalán. Vajon milyen lenne most a legendás hercegné, ha nem történt volna meg a válás és a tragikus baleset? 

Diána sokak kedvence volt – Fotó: AFP

Az egész világ London felé figyel: holnap koronázzák meg Károlyt, s ezzel együtt új korszakba lép Anglia. Sokan gondolják úgy, hogy Erzsébet királynő fiával jelentősen megváltozik a palota szemlélete, és egy egészen új politikába kezd a királyi család. Sokan felteszik azonban a kérdést, hogy vajon az elképzeléseit hogyan befolyásolná Diána, ha élne? Hiszen a szívek királynője mindig lázadó természetű volt, akinek történetei már-már legendává váltak. 





Hozzá lehet kötni többek között a bosszúruha fogalmát. Amikor napvilágra került a hír, miszerint Károly rendszeresen csalja őt Kamillával, óriási ruhaforradalomba kezdett. Ismeretes, hogy a palotának szigorú szabályai vannak az öltözködést tekintve, amellyel Katalinnak és Meghannek is meggyűlik a baja. Diána ez ellen többször is fellázadt (volt, hogy melegítőben vitte iskolába gyerekeit), de amikor a titkos viszony kiderült, egy elképesztően dögös, fekete ruhában mutatta meg Károlynak, miről marad le. 

Emellett Diána szívügye volt a sport: szentül hitte, hogy csak ép testben lehet ép lélek, éppen emiatt rendszeresen látogatta meg az otthonához közeli fitnesztermet. Több se kellett persze az újságíróknak, hiszen rendszeresen kapták lencsevégre, hogy ott izzad. Emellett szeretett görkorcsolyázni és teniszezni is. 

Ami azonban a legfontosabb: imádott jótékonykodni. Nagyon szerette volna, ha a hírneve jó célokat szolgálna, ezért rendszeresen adakozott a szegényeknek, felkarolta a nehéz helyzetben élőket és a betegeket, valamint kevesen tudják, de ő volt az első híresség, aki kamerák előtt fogott kezet AIDS-betegekkel. 

Koronázás III. Károly és Kamilla hírtv
A koronázás élőben a Hír TV-n!  Háttérsztorik, szakértők – minden a királyi családról! Kapcsolj május 6-án a Hír Tv-re, ahol élőben követheted III. Károly koronázását!

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás