Xavinak brutális rangadón kell feledtetnie szánalmas hisztijét





Sokáig úgy nézett ki, hogy a Barcelona kontrollálja a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést, ám Ronald Araújo kiállítása után fordult a játék képe, a katalán sztárcsapat kikapott és kiesett.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.18.
Módosítva: 2024.04.18.
Bajnokok Ligája Real Madrid Xavi sportfogadás Barcelona

Múlt héten a Barcelona kisebb bravúrt hajtott végre a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének odavágóján, miután idegenben 3-2-re legyőzte a Paris Saint-Germaint. Hazai pályán szintén jól kezdett Xavi együttese, amely 1-0-ra vezetett, a 29. percben azonban megfogyatkozott, Ronald Araújót kiállította Kovács István játékvezető. A második félidőben aztán Xavit is kiszórta, a széteső Barcát pedig 4-1-re megverte a PSG, ezzel bejutott az elődöntőbe.

Xavi Kovács István játékvezetőre hárította a Bajnokok Ligája-kiesést Fotó: AFP

Xavinak rendszeresen meggyűlik a baja a játékvezetőkkel és gyakran kap dührohamot a kispadon. Ezúttal felrúgta az UEFA tábláját, és annyira betettek neki Kovács ítéletei, hogy még a mérkőzést követő sajtótájékoztatón  sem hagyta abba a bírózást.

Kár, hogy a bíró hibája miatt véget ért nekünk a Bajnokok Ligája. A piros lap túlzás volt, és utána az egész meccs megváltozott

 – kezdte a nem túl visszafogott értékelést Xavi, aki aztán elárulta, hogy miért jutott a kiállítás sorsára. 

Csak annyit mondtam a játékvezetőnek, hogy katasztrófa volt. Ez a valóság. Szerintem Araújo esete döntötte el a párharcot, addig szervezettek voltunk.

A spanyol szakember 2021 novembere óta irányítja a Barcelonát, tavaly bajnoki címet tudott vele nyerni a klub. Idén a szezon közepén a csapat komoly hullámvölgybe került, Xavi pedig vállalta a felelősséget, és korábban bejelentette, hogy az idény végeztével távozik az együttestől. A Barcának így már csak a bajnokság maradt, ahol hét pont hátrányban üldözi a Real Madridot. A két alakulat pont ezen a héten vasárnap mérkőzik meg egymással (21:00, Spíler2). Egy esetleges győzelem esetén Xavi feledtetni tudná az óriási hisztijét, egy újabb vereséggel azonban a La Ligában is megpecsételődne csapatának sorsa.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Ébredés után, az ágyából posztolt angyali szelfit a világ legszexibb sportolónője

Ébredés után, az ágyából posztolt angyali szelfit a világ legszexibb sportolónője

Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás