Fordulat Szoboszlai edzőjénél, ennek a csapatnak mondana azonnal igent





Az már biztos, hogy Jürgen Klopp az idény végén elhagyja a Liverpoolt, azonban Gerard Romero újságíró szerint egy együttes hívása esetén nem tartana szünetet a német szakember.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.02.08.
Liverpool Jürgen Klopp Deco Barcelona távozás

Jürgen Klopp 2015 őszén érkezett a Liverpoolhoz, és már 467 tétmérkőzésen irányította a vörös mezes együttest. A vezetőedzővel az angol topklub minden jelentős trófeát bezsebelt, január végén azonban meglepő bejelentést tett a német szakember, elmondta, hogy elfáradt a nagy hajtásban, és az idény befejeztével távozni fog a Liverpooltól.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp hajlandó lenne rögtön munkába állni, ha a Barcelona keresné – Fotó: AFP

Klopp elmondta, hogy mindenképpen szeretne egy hosszabb szünetet tartani, és csak azután térne vissza újra az edzői világba. Gerard Romero katalán újságíró szerint azonban van klub, amelynek a kedvéért azonnal új kalandba vágna a német mester, ez pedig az FC Barcelona.

A katalán topklub szintén edzőt vált a nyáron, Xavi ugyanis a mostani gyengébb idény után a nyáron távozik a kispadról. Kloppnak máris akadt egy lelkes támogatója, a jelenleg a Marseille-nél futballozó Pierre-Emerick Aubameyang korábban a Dortmundnál dolgozott két évet Klopp kezei alatt és játszott a Barcelonában is. Szerinte a német szakember tökéletes lenne a piros-kék mezes együttesnek.

„Klopp megad neked mindent, amire szükséged van, energiát, rengeteg sikert, nagyszerű edző. Ha lehetősége van a Barcelonának megszerezni őt, nem habozhatna. Nagyon jól éreztem magam Dortmundban, amikor ő volt az edzőm, nagyszerű vásárt csinálna vele a csapat” – dicsérte korábbi trénerét Pierre-Emerick Aubameyang.

A Barcelona sportigazgatója, Deco nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Klopp a jövőben leüljön a klub kispadjára, ám az anyagilag nehéz helyzetben lévő együttesnél egyelőre nem ő az első számú opció.

„Klopp egy top edző, de ez most nem a megfelelő alkalom arra, hogy erről beszéljünk. Sok opciónk van, a jövőbeli vezetőedző későbbi téma, még nem beszéltünk más menedzserrel. Olyan valakinek kell lennie, aki követni akarja a munkatervünket és kellőképp ambiciózus” – vázolta a terveket Deco.

Klopp eddig óriási szezont teljesít a Liverpoollal, csapata vezeti a Premier League tabelláját, az Európa-liga csoportjából elsőként jutott tovább a nyolcaddöntőbe, az FA-kupában szintén versenyben van még, a Ligakupában pedig február 25-én döntőt játszik a Chelsea-vel.

 





 





Ezeket olvastad már?
Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás