Sokkoló bejelentés Liverpoolban, mi lesz így Szoboszlai Dominikkal?





Jürgen Klopp váratlan, döbbenetes lépésre szánta el magát. Egyelőre csak találgathatunk, kihatással lesz-e ez Szoboszlai Dominikra.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2024.01.26.
Módosítva: 2024.01.26.
Szoboszlai Dominik Jürgen Klopp liverpool sokk

Váratlan bejelentést tett a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool: Jürgen Klopp vezetőedző nyáron távozik a futballcsapat éléről. 

Szoboszlai és edzője: Klopp újabb hasonló stílusú középpályásra csapna le?
Fotó: AFP

A német szakevezető nem tölti ki 2026 nyaráig szóló szerződését. Ezt az angol sztárklub hivatalos oldalán jelentette be, ahol Klopp részletesen meg is indokolta meglepő döntését.

– Megértem, hogy néhányaknak sokkoló lehet, de természetesen meg tudom magyarázni, vagy legalábbis megpróbálni elmagyarázni. Abszolút szeretem ezt a klubot, szeretem ezt a várost és szeretem a szurkolóinkat, szeretem a csapatot, szeretem a kollágáimat. Hogy mindezek ellenére meghoztam ezt a döntést, mutatja, hogy meg vagyok győződve a helyességéről. Hogy is mondjam, kifogytam az energiából – mondta többek között Klopp, akivel Szoboszlainak régi álma volt együtt dolgozni, és a német szakvezető is mindig elismerően beszélt tavalyi legnagyobb igazolásáról.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás