Eldőlt Szoboszlai Dominik sorsa Liverpoolban, erre várt mindenki

Edzője szólalt meg az angolok magyar labdarúgójáról.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.01.26.
Szoboszlai Dominik Jürgen Klopp Liverpool

Huszonhét nap után, vasárnap végre visszatérhet a pályára Szoboszlai Dominik. A Liverpool magyar labdarúgója január 1-én sérült meg a Newcastle United elleni bajnoki mérkőzésén. A találkozó 64. percében le kellett cserélni Szoboszlait, aki a combhajlítóját fájlalta. Vasárnap az FA-kupában, a Norwich ellen jó eséllyel újra szerepet kaphat.

Szoboszlai és edzője: Klopp újabb hasonló stílusú középpályásra csapna le?
Fotó: AFP

Jürgen Klopp menedzser elárulta: Szoboszlai pénteken teljes értékű munkát fog végezni az első csapattal, vasárnap pedig bevetésre kész lesz a másodosztályú gárda ellen.

 

„Van rá esély, hogy mindhárman visszatérnek vasárnap, de még nem mondom biztosra” – kezdte Jürgen Klopp, amikor Andy Robertson, Szoboszlai Dominik és Trent Alexander-Arnold visszatéréséről kérdezték – írja az Origo.

Robertson fizikailag már készen áll, a Fulham ellen már a meccskeretben is benne volt, és folyamatosan készül a csapattal. Holnaptól Dominik is csatlakozik majd, így készen áll a játékpercekre.

A német edző nagy valószínűséggel nem fogja kezdőbe tenni Szoboszlait, ugyanis a Norwich City ellen nélküle is kötelező a győzelem, utána viszont a Liverpool a Chelsea-t fogadja a bajnokságban, majd az Arsenal vendége lesz az Emirates Stadionban.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás