Nem tudta, hogy terhes: szobájában rejtegette az élő kisbabát a 16 éves Miranda

Nem merte elmondani, hogy gyermeke született.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.26. 18:30
szülő terhes terhesség baba

Nagyon sok szülő tart attól, hogy egyszer eljön a szexuális felvilágosítás napja. Természetesen ma már ez egy kicsit másképpen megy, hiszen a gyermekek kicsi koruk óta néznek tévét, internezetnek, ezért aztán valószínűleg sokkal többet tudnak a dologról, mint amennyire tippelnének a felnőttek. Mindazonáltal ennek alapos átbeszélése nagyon fontos, hiszen többek között egy nem kívánt terhességet is meg lehet előzni vele. A most 40 éves Miranda Ponthieux egy elképesztő történetet mesélt el fiatalabb koráról. 

Nem tudta magáról, hogy terhes

Miranda Ponthieux mindössze 16 éves volt, amikor megtörtént vele a váratlan eseményt. Abban az időben fülig szerelmes volt abba a fiúba, akivel már óvodás koruk óta legjobb barátok voltak, és aki egy köpésre lakott tőlük. A szerelem nem volt viszonzatlan, a fiatalok rajongtak egymásért. Nos, ez 16 évesen azt jelenti, hogy igen közelről is megismerkedtek egymással. Sajnos azonban nem tájékoztatták őket a megfelelő védekezésről, ebből kifolyólag Miranda teherbe esett.

Miranda azonban nem vette észre, hogy állapotos, egészen addig, ameddig vajúdni nem kezdett. Éjszaka a szobájában aludt, és arra ébredt, hogy rettenetes fájdalmai vannak. Kiment a WC-re, és ott világra jött a kisbabája. Annyira megrémült, hogy nem is merte elmondani a szüleinek, így négy napon keresztül bújtatta a babát a szobájában. 

Nem vettem észre, hogy terhes vagyok

- mesélte a hölgy. 

Elárulta, hogy akkoriban nagyon vékony volt, és azt sem lehetett észrevenni, hogy pocakja lett. A hasa gyakran fájt, de édesanyja azzal magyarázta a dolgot, hogy biztosan meg fog jönni neki. Nos, valóban megjött, de ezúttal nem a menstruáció, hanem a kisbaba.

Négy napnyi rejtegetés után Miranda a szülei elé állt, akik támogatták a lányukat. Végül úgy döntött, hogy állami gondozásba adja a babát - írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás