69 kilót fogyott az anya, most jobban utálja a testét, mint a fogyás előtt

Sajnos nem lett elégedett a végeredménnyel.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.09.24. 16:00
fogyás gyomorszűkítő műtét fogyókúra

Egy nő 143 kilót nyomott legmagasabb súlyán, mára már 74 kilóra fogyott le. Szinte hihetetlen, de 69 kilót fogyott, még úgy is, hogy körülbelül 9,5 kiló bőrfelesleg maradt rajta. 

fogyás diéta életmód
Fotó: Pexels / Pexels

Claudette Hawk hihetetlen fogyása után sem tud tükörbe nézni lógó bőre miatt, ami a fogyás után maradt meg. Hiába érte el a célsúlyát, még mindig nem elégedett.

Hawk elárulta, hogy 19 évesen hízott meg nagyon az első terhességét követően. Gyomorszűkítő műtéten esett át, így testsúlya körülbelül felétől megszabadult. Mára azonban ezt meg is bánta, mert nem érzi magát jól a bőrében - írja a Mirror. Az önbizalma rosszabb, mint a fogyás előtt.

Amikor kövér voltam, még bele tudtam nézni a tükörbe, mára már nem szeretem a tükröket, mert a testem nem szép, csak az arcomat szeretem magamon. A bőröm mindenhol megereszkedett, a mellem is szörnyű így. Nincsenek melleim, laposak és lelógnak. Feltekerem és a melltartóba teszem, így úgy néz ki, mintha rendesen állnának, de ez csak látszat

- mesélte a kétgyerekes anya, aki nem engedi a férjének, hogy meztelenül lássa hosszú házasságuk ellenére sem. Most a nő olyan műtétre gyűjt pénzt, amivel eltávolítják a felesleges bőrt a testéről, így talán újra jól érezheti majd magát.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás