Jót ehetsz és emellett jót tehetsz! – Indul a pizzakészítő bajnokság

A kutyákkal foglalkozó alapítvány számos programmal készül.Megosztás
Szerző: H.Á.
Létrehozva: 2023.08.27.
Módosítva: 2023.08.28.
pizza Vigyél Haza Alapítvány program Lázár Chef kutya

Szeptember elején egy különleges budapesti programon vehetsz részt, melynek keretei között a kutyákat is támogathatod. A program számos érdekes lehetőséget tartogat, ezért érdemes részt venni rajta. Mutatjuk a részleteket!

Lázár Chef és a győztes csapat. Fotó: Vigyél Haza Alapítvány

Szeptember 1-jén 16 órától szeptember 3-án 21 óráig, azaz szeptember első hétvégéjén második alkalommal rendezik meg a Piaggio Pizzakészítő Bajnokságot. A rendezvény helyszíne a Kincsem Park, ahol Food Truck Show várja majd az érdeklődőket.

A Vigyél Haza Alapítvány gondozásából hozta el kedvencét a hétvégi rendezvény ötletgazdája és fő szervezője, Kovács Lázár Chef. Az esemény tehát jóval többről szól, mint pizzakészítés. Néhány gazdára váró kutyus és az önkéntesek segítségével többet is megtudhatsz a felelős kutyatartásról és az örökbefogadásról. Jelige: „Egyél pizzát és ments kutyát!”

Lázár Chef és kedvence, Málna. Fotó: Vigyél Haza Alapítvány

A programok között szerepel majd a gyermekek számára rajzolás, színezés, valamint tombola is, méghozzá értékes nyereményekkel.

Gelencsér Timi, az alapítvány egyik barátja, segítője. Fotó: Vigyél Haza Alapítvány

A fődíj egy kétszemélyes pizzaélmény Lázár Cheffel. A versenyeket megelőző napon úgynevezett  „próbaverseny” is lesz, ahol az alapítvány korábbi elkötelezettjei, barátai, segítői: Gelencsér Timi, Kapás Bogi és Telegdy Ádám is részt vesznek a sütésben a Vigyél Haza Alapítvány színeiben.

További hasznos információkat a rendezvény Facebook-oldalán találsz.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás