Olimpikonok és sztárok segítik az árva állatok örökbefogadását és a felelős állattartás népszerűsítését a Belvárosi Kutyafesztiválon





A VII. Belvárosi Kutyafesztivált 2023. 05. 13. szombat 10–17 óra között rendezik meg az Olimpia Parkban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.04.
Módosítva: 2023.05.04.
Vigyél Haza Alapítvány

A belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényén, családi programokkal hívja fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására a Vigyél Haza Alapítvány – áll a sajtóközleményben.

Mint írták, a nagyon kutyás napon azokat is izgalmas programokkal várják, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutyasétáltató nap keretében, 11–14 óra között önkéntesek segítségével kipróbálhatod, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni. A sétáltatást világ- és olimpiai bajnok úszóink közül Telegdy-Kapás Bogi, Telegdy Ádám, Cseh László és az X-Faktorban feltűnt Bodrogi Enikő is segíti majd. Közös kutyás sétára invitál Lázár Chef is, aki korábban Málna kutyáját az alapítványtól fogadta örökbe.

Fotó: Vigyél Haza Alapítvány

Idén is népszerű az ingyenes kutya-gazdi fotózás, hiszen a boldog gazdik a helyszínen kinyomtatott ajándékfotókkal is gazdagodhatnak a Cewe jóvoltából.

A számtalan kutyás programot délután 13 órától az alapítvány sátránál az X-Faktor tavalyi női legjobbjai, Sólyom Berni, Mihályfi Luca és B. Nagy Réka minikoncertjei színesítik, délután 16 órától pedig Bodrogi Enikő énekel az érdeklődő közönségnek.

Fotó: Vigyél Haza Alapítvány

A Kutyafesztiválon minden szolgáltatás ingyenes! Kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia-bemutatók, kutyaviselkedés-terápiás tanácsok, mikrocsip-leolvasás- és regisztráció, kutyabiléta-gravírozás, kutyás bemutatók, kutyakereső alkalmazás, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény várja az érdeklődőket. Bemutatkozik az állatvédelem gyerekeknek program is, akik játékokkal várnak mindenkit a Kutyafesztiválon!

Fotó: Vigyél Haza Alapítvány

Az idén 15 éves Vigyél Haza Alapítvány külön szeretettel várja azokat a családokat, akik közreműködésükkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik az Illatos útról választották kedvenceiket. A rendezvénnyel párhuzamosan, a Belvárosi Szabadidő Sportegyesület sportnapot tart, egész napos programokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást. A sportnapon többek között közös gyerek- és felnőtt-torna, gyerekjóga, a mentőszolgálat, BRFK, Polgárőrség bemutatói, kézműves-foglalkozások, játszóház várja az érdeklődő, gyerekes családokat – áll a közleményben.

A részletes programot megismerheted a Facebook-oldalukon.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás