Döntött a zsűri, eldőlt, ki nyerte a 150 ezer forintot – Videó!





A Metropol fotópályázatot hirdetett olvasóinak Budapest a gyomok fővárosa! címmel. A pályázat vasárnap zárult le. Több száz fotó érkezett, és a zsűri döntött: eldőlt, ki nyeri a három díjat. Az eredményt szeptember 1-jén tesszük közzé.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.31.
Módosítva: 2023.08.31.
fotópályázat zsűrizés gaz

Véget ért a Metropol fotópályázata! A nyár eleje óta bombáznak minket olvasóink azzal, hogy elárasztotta a várost a gyom – ráadásul a turisztikai szezon kellős közepén, amikor a Forma–1-től és a Sziget Fesztiváltól, az augusztus 20-i rendezvényeken át az atlétikai világbajnokságig tömegével érkeznek a turisták. A rengeteg gaz miatt nem csak az allergiások szenvednek, és tűzveszélyes volt a kánikula idején a város, hanem a kutyások is panaszkodnak, hiszen veszélyes toklásszal lett teli a város. Nem beszélve arról, hogy így köszöntjük Budapesten az érkező turistákat...

04 Üllői út, gaz, gaztérkép
Mindenhol találkozhatunk óriásira nőtt gazokkal

Lapunk ezért fotópályázatot hirdetett, hátha segítünk Budapest baloldali vezetésének, hogy észrevegye a gyomokat... Olvasóinkat megmozgatta a dolog: több száz fotó érkezett. Még vasárnap este, pár órával a pályázat lejárta előtt is dőltek a képek a mailcímünkre.

A héten a zsűri kiválasztotta közülük a legjobbakat. 

Háromtagú zsűri választotta ki a nyerteseket

A három zsűritag: Czerkl-Lugosi Szilvia, a Mediaworks tömegmédia divíziójának képszerkesztője, Ónódi Ferenc, Mediaworks tömegmédia divíziójának vizuál rovatvezetője és Simon László, a Metropol felelős szerkesztője eldöntötte, hogy ki nyeri a 3 díjat, a 150 ezer, a 75 ezer és az 50 ezer forint értékű Auchan-utalványt.

Segítünk Karácsony Gergelynek! 

Lapunk célkitűzése sikeresnek bizonyult, hiszen a város vezetése is felfigyelt pályázatunkra, és egyre több helyen kezdték eltüntetni a néhol ember nagyságú gazokat. 

...itt bármelyik sarok gazzal  van tele! Talán az önök fotópályázatára valamit tesz Karácsony. A következő pályázat témájához javasolnám, hogy a gyalogátkelőhelyeken nem látszik a felfestés, elég sok helyen a fővárosban, forgalmas helyeken is sajnos, ami nagyon balesetveszélyes!  Köszönöm a szerkesztőségnek, hogy figyelnek a budapesti emberek problémáira  – írta például pályázati fotói mellé egyik olvasónk, Krisztina.

gyom, gaz, fotópályázat,
Olvasói fotó

Íme egy kis videós ízelítő: méretversenyt, illetve „szépségversenyt” is hirdettünk a gyomok között.

A zsűri elbírálta az olvasói pályázatokat is, a döntést szeptember 1-jén, pénteken hozzuk nyilvánosságra!

A nyertesek nevét a szervező hivatalos Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/Metropol.Napilap) teszi közzé. A nyertesek nevét pénteken közzétesszük a metropol.hu oldalon és a Metropol napilapban is, valamint e-mailben is értesítjük a nyerteseket.

Nyeremények:

1. díj: 150 000 Ft értékben Auchan-utalvány

2. díj: 75 000 Ft értékben Auchan-utalvány

3. díj: 50 000 Ft értékben Auchan-utalvány
 


 





 





Ezeket olvastad már?
Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Top hírek

Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok... Miközben egy botrányba fulladt pr-akció keretében Magyar Péter vonattal utazott Debrecenbe, csapata 50 milliós BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán ment a vasárnapi rendezvény helyszínére.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás