Súlyos állapotban van a koronavírusos Balázs Fecó. A sztár szervezete annyira legyengült a fertőzéstől, hogy jelenleg lélegeztetőgéppel segítik a légzését. A szörnyű hírt Várkonyi Attila árulta el a Retro Rádió reggeli műsorában.

Fotó: Bors

A szívbeteg zenész a különösen veszélyeztetett korcsoportba tartozik, azonban élet-és munkakedvét még a világjárvány se tudta elvenni. Folyamatosan dolgozott, legutóbb két hete lépett fel a TV2 Sztárban Sztár című műsorában, ahol Berkes Olivérrel adta elő Évszakok című slágerét.

tv2

Zalatnay Sarolta 50 éve ismeri Balázs Fecót. Voltak olyan időszakok, amikor napi kapcsolatban voltak, és rengeteget zenéltek együtt. Utoljára egy hónapja találkoztak egy rádióinterjún. Cini akkor álmában sem gondolta volna, hogy hamarosan Fecóért is imádkozni kell.

Fotó: Ripost

Megdöbbentett a hír, hogy drága Fecó ilyen rosszul van. Azért is visel meg ennyire, mert tegnap elment Benkő Laci barátom, sok ez így egyszerre. Fecóval egy hónappal ezelőtt találkoztam utoljára, akkor olyan volt, mint amilyen lenni szokott, sugárzott belőle pozitív energia. Ahogy Laciért, úgy Fecóért is imádkozom, remélem elég erőt ad neki a Jóisten, hiszem, hogy még van dolga ebben a világban – mondta a Metropolnak Zalatnay Sarolta, aki szerint a vírus nem válogat, ezért nagyon fontos, hogy mindannyian betartsuk a szabályokat.

Lapunk megkereste Berkes Olivért is az ügyben, aki nem kívánt nyilatkozni.

Nem hallhatta már utolsó lemezét Benkő László

Ma megjelenő életrajzi könyve mellett az Omega utolsó lemezét se láthatta már a szerda reggel elhunyt Benkő László. A már most hatalmas érdeklődésnek örvendő hanganyagot a zenekar frontembere Kóbor János barátja halálnak napján kapta kézhez.

Fotó: Fejér Megyei Hírlap

Akkor jött meg Németországból az anyag, szerettem volna odaadni neki, hátha jobb kedve lesz, de nem tudta már megvárni. Úgy volt megműtik, de amikor kiderült, hogy másik kórházban kell megejteni a beavatkozást mintha megváltozott volna valami. Talán akkor érezte meg, hogy itt már nincs mit tenni – mesélte a Metropolnak Kóbor.

Fotó: Nemzeti Sport