Megmutatta szülés utáni alakját a TV2 sztárja

A Next Top Model Hungary zsűritagja két hónapja lett édesanya, de már vissza is tért a régi kerékvágásba. A nemrég a TV2 tehetségkutatójában feltűnő Axente Vanessa kirobbanó formában van.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.10.03. 12:00
Módosítva: 2024.10.03. 15:28
TV2 Vanessa Axente modell

Alig két hónappal a szülés után elképesztő karcsú alakot villantott Axente Vanessa. A TV2 tehetségkutató realityje, a Next Top Model Hungary zsűritagja augusztusban adott életet kislányának, Giselle-nek. Üzleti munkáit jóformán félre sem tette a kismamaság alatt, s az edzéshez is hamar visszatért.

axente vanessa TV2
Axente Vanessa az egész életét a modellkedésre tette fel, a kismamaság miatt azonban egy pici szünetet tartott Fotó: TV2

Nyoma sincs nemrég még hatalmas pocakjának

Legújabb fotóján szűk, sokat mutató sportfelszerelésben pózol, bebizonyítva, testén nyoma sincs annak, hogy nemrég még hatalmas volt a pocakja. A képhez Vanessa azt írta, készen áll a sportolásra, amit látványos képecskékkel illusztrált tornázást, biciklizést, táncot, futást és jógát ábrázolva.

A 28 éves világhírű modell és indiai származású férje, Rahil Gupta jelenleg kétlaki életet él, Magyarország és Ausztrália között ingáznak.

Visszatérne a munkához a TV2 sztárja

Bár Vanessa védi a magánéletét, néha a közösségi oldalán beszámol a fejleményekről. Így rajongói kérdésére azt is elárulta, mikor tér vissza a modellkedéshez.

Nincsen arra tervem, hogy meddig szeretném szüneteltetni a modellkedést. Az elmúlt tizennégy évet az életemből végigdolgoztam, úgyhogy most abszolút szeretnék magamnak időt adni. Csak hagyni, hogy érzem magam, mikor kezd el hiányozni a modellkedés, mikor érzem azt, készen állok rá. Lehet, hogy azt mondom, hogy egy évig nem szeretnék modellkedni, lehet, hogy négy hónap múlva egy egynapos munkát bevállalok” – fogalmazott Vanessa, aki a legfrissebb képe tanúsága szerint hamarosan visszatér régi formájához.
 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás