Szandiék elhagyták az országot, az Operettszínház sztárja a maffia hazájában telepedett le

Ezek a sztárhírek érdekelték olvasóinkat a legjobban a héten.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.10.06. 16:45
Módosítva: 2024.10.06. 17:33
Sallai Nóra súlyos baleset Dancs Annamari Szandi

A Jóban Rosszban színésznőjének balesete sokkolta az országot, egy emberként fogtak össze érte az emberek. Sallai Nóra és kisfia azóta is válságos állapotban van, a szörnyű balesetről megrázó videó is napvilágot látott. 

Sallai Nóra
Sallai Nóra balesete sokkolta az országot (Fotó: Hot! archív)

Súlyos balesetet szenvedett a magyar színésznő 

Csonka András értesítette a nyilvánosságot, hogy kolléganője, Sallai Nóra színésznő súlyos autóbalesetet szenvedett, kisfia is vele volt, mindketten beszorultak az autóroncsba. Válságos állapotban vannak, a színésznőre több műtét vár, ezért irányított véradást szerveztek neki. 

Szandi és férje elhagyta az országot

Az énekesnő és hites ura hosszabb időre búcsút mondott hazánknak. Szandiék bő két évtizede élnek boldog házasságban, tesznek is azért, hogy szerelmük mindig friss maradjon. Nem ragadnak bele a szürke hétköznapokba, hanem folyamatosan keresik a közös élmények lehetőségét. A nyáron ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat, így most nászútra mentek. Egy külföldi hajóúton ünneplik meg a szerelmüket.

Dancs Annamari a maffia hazájába költözött

Ismét elhagyta otthonát és visszament Szicíliába az Operettszínház dívája. Dancs Annamari nyáron úgy döntött férjével, hogy új életet kezdenek, és Olaszország egyik legszebb részére költöznek. A színésznő megnyugtatta az aggódó rajongókat, hogy kétlaki életet élnek majd, s vissza fognak térni Magyarországra.  

Megrázó videó készült Sallai Nóra balesetéről

A TV2 Tények közölt videót arról a balesetről, ami Alsónémediben történt. A szürke Opelt vezető nő egy mellékutcáról kanyarodott ki a Haraszti útra, amelyen hatalmas sebességgel száguldott bele egy BMW. Az óriási erejű becsapódást követően az Opel felborult, amelyben a Jóban Rosszban színésznője, Sallai Nóra utazott a kisfiával, az ütközéstől beszorultak a roncsba, állapotuk azóta is válságos. 

Házasság első látásra
A Házasság első látásra sztárja igaz barátra lelt a műsorban (Fotó: TV2)

A Házasság első látásra sztárja valaki más exével hagyta el az országot

Ha igaz társat nem is kapott a Házasság első látásra című műsortól  Gyöngyi, egy fantasztikus barátnővel, Nellivel, János exével megajándékoztareality. A két barátnő nem egy közös külföldi úton van már túl, többek közt Egyiptomot és Prágát is együtt keresték fel. Gyöngyi és Nelli Facebook-, valamint Instagram-sztorijának fotója és videója leleplezte: ismét együtt hagyták el az országot. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás