Házasság első látásra: kiderült, kinek az exével hagyta el Gyöngyi az országot

Csabi után Gyöngyi is másodmagával intett búcsút az ősznek.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.10.03.
Módosítva: 2024.10.03.
Házasság első látásra utazás Nelli Gyöngyi

A TV2 tavasszal nagy sikerrel vetített realityje, a Házasság első látásra talán legerősebb párját Gyöngyi és Csabi alkotta. A kiváló startot kisebb-nagyobb nehézségek követték, veszekedésből sem volt hiány, végül sikerült rendezni a konfliktusokat, és a műsor végén egyedül ők döntöttek úgy, hogy házaspárként folytatják az életüket. Igaz, a tavaly rögzített produkció után idén Gyöngyi és Csabi is a válás mellett döntött, békességben intettek búcsút egymásnak. Csabira azóta rátalált a szerelem, párjával nyár után idén ősszel is Ciprus, a szerelem szigete felé vették az irányt.

gyöngyi csabi
Gyöngyi és Csabi szerelme ma már a múlté, ám az egykori feleség egy fantasztikus barátnőt kapott a Házasság első látásra című műsortól (Fotó: tv2)

Ha igaz társat nem is kapott a műsortól Gyöngyi, egy fantasztikus barátnővel, János exével megajándékozta a reality. A két barátnő nem egy közös külföldi úton van már túl, többek közt Egyiptomot és Prágát is együtt keresték fel. Gyöngyi és Nelli Facebook-, valamint Instagram-sztorijának fotója és videója leleplezte: ismét együtt hagyták el az országot. Bár a Nelli által megosztott egyetlen közös képen csak a két egykori feleség keze látható koccintás közben, a repülőn készült fotó, valamint a menő szállodai erkélyről lőtt videó mindkettejük rövid ideig elérhető közösségi médiás tartalmában elérhető volt. Gyöngyi árulta el egyébként, hogy az őszből a tunéziai nyárba, Szúszába repültek.

Gyöngyi pedig megosztott egy tengerparti, szexi fürdőruhás képet magáról:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás