Házasság első látásra: Gyöngyi bevallotta, Benji miatt hanyagolta a rajongóit

Csabi exe kék szívecskét illesztett közösségi oldalán Benji neve után.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.08.11.
Házasság első látásra Gyöngyi kutya

Friss hírek érkeztek a TV2-n tavasszal nagy sikerrel futott reality, a Házasság első látásra egyetlen feleségéről, aki a műsor után is együtt maradt a szakértők által 2023-ban neki választott férjével. Igaz, 2024-ben már Csabi és Gyöngyi sem alkot egy párt, hosszabb hallgatás után utóbbi bejelentette, új társra lelt. Jöjjenek a részletek!

HOT HÁZASSÁG ELSŐ LÁTÁSRA SZEREPLŐI BODA GYÖNGYI, GÓBI HILDA, KABAI ANDRÁS
Boda Gyöngyi annak idején odáig volt férje, Csabi kutyusáért, most bevallotta: neki is saját négylábú kedvence lett! (Fotó: Szabolcs László / hot magazin)

Gyöngyuszka az Instagram-oldalán 24 óráig elérhető Insta-sztoriban adott életjelet magáról.
„Sziasztok! Tudom, mostanában kicsit eltűntem, de nem voltam a topon (benyeltem egy vírust) és közben lett egy négylábú «szerelmem» is!”
– írta Csabi exe, aki távolmaradása után lehetőséget biztosított a követőinek, hogy kérdezhessenek tőle. Többen is érdeklődtek Gyöngyi új kutyusa felől. Kiderült, Benjinek hívják (a kutyus neve után egy kék szívecskét biggyesztett a gazdija, kifejezve, hogy menyire szereti), fajtáját tekintve pedig egy harlekin tacskó.

Szóba került a Házasság első látásra új évada is, melyet most forgatnak, és a  hírek szerint idén ősszel tűz majd műsorra a TV2. Gyöngyi elárulta, hogy biztosan követni fogja az eseményeket!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás