Elhagyta otthonát és visszament a maffia hazájába a magyar énekesnő

Ismét elhagyta otthonát és visszament a Sziciliába az Operettszínház dívája. Dancs Annamari szinte rögtön a színpadról egyenesen az olasz tengerpartra ment.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.10.01. 10:00
Dancs Annamari szicília színpad

Dancs Annamari nyáron úgy döntött férjével, hogy új életet kezdenek, és Szicília egyik legszebb részére költöznek. Persze az Operettszínház sztárja megnyugtatta az aggódó rajongókat, hogy kétlaki életet fognak élni. Azonban a 43 éves díva és férje még nem tudják élvezni a hamisítatlan dolce vita életérzést, mert fel kell újítaniuk ottani házukat, de már most nagyon élvezik az ottlétet.

Dancs Annamari
Dancs Annamari és férje ismét az olasz strandról jelentkeztek be (Fotó: MEDIAWORKS ARCHÍVUM)

Augusztus végén a pár hazajött, és elég sűrű napoknak néztek elébe, rengeteg fellépéssel. Annamari még szombaton színpadon volt, de vasárnap már visszatért a maffia hazájának nevezett olasz szigetre, amit egy videóban osztott meg rajongóival.

„La dolce vita” – írta lényegre törően Dancs Annamari, a Carmen darab sztárja, akinek a testvére a bejegyzés alatt kommetben elárulta: a kint tartózkodás rövid lesz, mert 12-én már ismét visszatér a színpadra.

Dunakeszin és Olaszországban is van már otthona Dancs Annamarinak

Annamari nemrég egy részletes beszámolóban mesélt arról, hogy valójában kétlaki életet fognak élni, és ingáznak majd Dunakeszi és Taormina városa között.

Nagyon sokan írtatok, hogy akkor most kiköltöztetek és nem látunk? Nem, szó sincs erről, hanem itt is lesz egy otthonunk, csakúgy mint Dunakeszin és már most nagyon szeretjük. Izgalmas napjaink vannak, és tényleg nagy kalandba vágtunk a fejszénket, mert felújítunk. Járjuk a tüzépet, meg activity-zünk mindennap, hogy elmagyarázzuk, éppen milyen cementre van szükségünk. De nagyon élvezzük az ittlétet, majd a gyerekeinknek és a családunknak akarunk egy olyan otthont teremteni, ahol ők is jól érzik majd magukat

– mesélte a korábbi videójában Dancs Annamari.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás