Dancs Annamari meghatódott az örömhírtől: „Bizonyos feladatokra meg kell érni”

Megható elismerést kapott az Operett színésznője. Dancs Annamari meglepő dolgot mondott új díjával kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.09.11.
Módosítva: 2024.09.11.
Vadász Zsolt Dancs Annamari díj

Különleges megtiszteltetés érte Dancs Annamarit. Az évad színésznőjének választották az Budapesti Operettszínházban. A színésznőnek nagyon jólesett a megtiszteltetés, de leszögezte, nem csak az ő érdeme.

Dancs Annamari
Dancs Annamari Instagram-oldalán is beszámolt arról, hogy megkapta a Honthy-díjat (Fotó: TV2)

Vadász Zsoltot is kitüntették

Dancs Annamari a Mokkában vendégeskedett a díj alapítójával, Eleni Korani művészettörténésszel, ahol elárulta:

Bizonyos feladatokra meg kell érni. Már a tizenötödik évadomat kezdtem el az Operettszínházban.

„Játszottam sok musicalben, operettben főszerepet, karakterszerepet. Igen, ez a sok év és sok munka, a kollégákkal, rendezőkkel való közös alkotási folyamat, a színfalak mögötti háttérország, mind hozzásegített, hogy mire eljutottunk a Carmenig amiért a díjat kaptam –, hogy addigra én is könnyedebben vettem. Lehet, hogy segítség volt az is, hogy Homonnay Zsoltival, akivel játszottunk már sok darabban, ő a darab rendezője, így nem volt bennem görcs, aggály, kétely.

Az említett Honthy-díjat férfi előadó kategóriában Dolhai Attila nyerte el, a nemrég tragikus hirtelenséggel elhunyt Vadász Zsolt operaénekes pedig posztumusz elismerést kapott a színháztól.

Dancs Annamari Szicíliában vásárolt otthon

Annamari egyébként fél lábbal már elhagyta az országot: férjével Szicíliában vásároltak egy meseszép lakást, amit több hónapos kemény munkával varázsolt otthonná a pár. A lehető legtöbb idejüket ott töltik, de persze az operettes évadra a színésznő visszatért budapesti házába.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás