Megdöbbentő jelenet várható a Sztárban Sztár döntőjében, mit szólnak majd a nézők?

Oláh Gergő megtisztelő feladatot kapott, Demjén Ferenc bőrébe bújik szombaton. Az énekes ráadásul egy meglepetésre is készül a Sztárban Sztár fináléjában.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.10.18. 20:15
Oláh Gergő TV2 Sztárban sztár All Stars Radics Gigi

Október 19-én fináléjához érkezik a Sztárban Sztár 10. évada, a Sztárban Sztár All Stars, vagyis eldől, hogy a döntőbe jutottak közül ki lesz a nézők szavazatai alapján a tíz évad legsokoldalúbb előadója.

Sztárban Sztár
Sztárban Sztár All Stars 2024: szombaton eldől, ki nyeri a jubileumi évadot (Fotó:  TV2)

Az már múlt héten eldőlt, hogy a végső győzelemért Gubik Petra, Oláh Gergő, Puskás Peti és Peter Srámek küzd majd szombat este.

Sztárban Sztár 2024: Oláh Gergő nem gondolta, hogy eljut a döntőig

Vitathatatlan, hogy Oláh Gergő a végső győzelem egyik legnagyobb esélyese, a 35 éves énekes ráadásul két megtisztelő feladatot is kapott a döntőre. A szólóprodukciók során a Kossuth-díjas magyar énekes, Demjén Ferenc bőrébe bújik majd, hogy az egyik legszebb szerelmes dallal csaljon könnyet a szemekbe.

„Egyértelmű, hogy ezt a dalt mindenki szereti, mindenkit fűz valamilyen romantikus emlék hozzá. Épp ezért a lelkekre szeretnék hatni Demjén Ferencként, a tánctudomásomat most nem tudom előhúzni a kalapból” kezdte nevetve a Metropolnak Oláh Gergő, aki egy különleges meglepetésre is készül a TV2 stúdiójában.

Ezzel a dallal szeretnék majd üzenni valakinek a stúdióban. Részleteket még nem akarok elárulni, de valaki olyannak, aki nekem nagyon fontos

mondta sejtelmesen a versenyző.

Mivel a fináléról van szó, a versenyzők nem ússzák meg egy szólóprodukcióval, egy-egy duettel is színpadra kell lépniük. Oláh Gergő partnere nem lesz más, mint Radics Gigi, így az énekessel értelemszerűen madarat lehetne fogatni, ha a közös éneklés szóba kerül.

„Az, hogy Gigivel énekelhetek, egy igazi jutalomjáték számomra. Már ezért érdemes volt bejutnom a döntőbe, amit egyébként korábban egyáltalán nem gondoltam volna. Bárhogy is alakul a végén, én már győztesnek érzem magam” árulta el az énekes.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás