Hoppá, üzent a Sztárban Sztár All Stars énekesének a legendás magyar énekes

Senkinek sem kell bemutatni azt az előadót, akinek legnagyobb slágere csendül majd fel a szombati élő show-ban. Oláh Gergő ráadásul érzelmileg nagyon kötődik a szerzeményhez, amit a Sztárban Sztárban előad.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.09.21. 11:00
oláh gergő TV2 Varga Miklós Sztárban sztár All Stars

Ismét izgalmas és roppant érzelmes átalakulásra készül Oláh Gergő, aki a múlt héten mindenkit lenyűgözött a Sztárban Sztár All Stars stúdiójában. Akkor a Hegedűs a háztetőn című musical egyik ikonikus dalát adta elő úgy, ahogy azt annak idején Besenyei Ferenc tette.

Oláh Gergő, Sztárban Sztár
Oláh Gergő érzelmes produkcióra készül a Sztárban Sztár 2024-es évadában (Fotó: Bors)

Érzelmes produkcióval készül a Sztárban Sztárra

Az énekes most szombaton a Máté Péter-díjas magyar énekes, Varga Miklós bőrébe bújik, és a legnagyobb slágerével igyekszik könnyet csalni a zsűri és a nézők szemébe. Oláh Gerő a Metropolnak elárulta, különleges kapcsolat fűzi a szerzeményhez, hiszen ez volt az első dal, amit életében megtanult.

Még édesapám tanította nekem ezt a dalt, amikor kisfiú voltam, és hatalmas megtiszteltetés, hogy most Varga Miklós bőrébe bújhatok a Sztárban Sztár All Stars szombati élő show-jában.

„Rengeteg érzést felidéz bennem ez a dal, és bízom benne, hogy a nézők is így vannak ezzel. Az Európa című dal egy nagyívű, rendkívül érzelmes dal, ezek pedig alapvetően állnak közel hozzám” kezdte a Metropol megkeresésére Oláh Gergő, aki eddig simán jutott tovább a top12-be, de tisztában van azzal, hogy hétről hétre egyre nehezebb lesz a helyzet, hiszen roppant erős mezőny gyűlt össze idén az ország házibulijában. Olyan énekesek "mérkőznek meg" egymással, akik már mind bizonyítottak a Sztárban Sztár korábbi évadaiban.

Oláh Gergő egy váratlan segítséget is kapott a felkészülés során, Varga Miklós ugyanis videóüzenetben látta el néhány tanáccsal, valamint biztosította arról, hogy remek alakítást fog nyújtani.

„Miklóssal már többször is volt szerencsém találkozni, de nagyon jól esett, hogy üzent nekem. Egy biztos, rajtam nem múlik a tízpontos produkció” mondta magabiztosan Gergő.

Oláh Gergő fia is zenész lesz?

Minden édesapának nagy vágya, hogy gyermekeiből legalább egy, ugyanazt a hivatást válassza, mint ő. Oláh Gergőnek ez úgy tűnik sikerült, mert a zene iránti szeretetét nagyobbik fia is megörökölte. Bár mindketten a színpadot választották, Denisz mégsem az éneklés felé fordult, hanem egy sokkal ütősebb hangszert, a dobot választotta játékszerként. Büszke édesapja pedig természetesen igyekszik mindenben támogatni. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás