Sosem hallott titok Oláh Gergő házasságáról: nem volt álomszerű a lánykérés

Nem épp álomszerű kezdet. Így kérte meg felesége kezét Oláh Gergő.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.05.16.
Módosítva: 2024.05.16.
Oláh Gergő lánykérés házasság

Intim titkot osztott meg a házasságáról Oláh Gergő. A karancslapujtői énekes csaknem két évtizede alkot egy párt Nikivel, akivel öt gyermekük született. Most meglepő titok derült ki a házasságukról: nem épp úgy kezdődött, ahogy azt eddig gondoltuk!

oláh gergő
Oláh Gergő és felesége elárulta az igazságot a kapcsolatuk kezdetéről – Fotó: Bors

„Kerestem otthon egy gyűrűhöz hasonló valamit”

A napokban debütált Oláh Gergő új klipje, a Veled járok, amiben a Nikivel való megismerkedését és eljegyzését dolgozza fel, a lehető leghitelesebben. A klip főszereplője így természetesen Gergő és Niki, akik újraélték a kezdeteket, amiben bizony van egy meglepő csavar is.

Nyolcadikos korom után táncművészeti szakközépiskolába mentem, aztán amikor hazajöttem, 16-17 éves koromban nyitottam egy táncstúdiót a falumban, Karancslapujtőn. Akkoriban nagy örömömre csak lányok jelentkeztek táncolni, amit nagyon bírtam akkor. Aztán jött egy lány, akit rögtön kiszúrtam magamnak…” – idézte fel a kezdeteket Gergő az M2 Petőfi TV műsorában, ahol elárulta, rendhagyó táncstílust: páros hiphoptáncot kreált, hogy közel kerülhessen tanoncához.

A klip hitelessége kedvéért egy korhű táncstúdiót kerestek, egyes részletek pedig Oláh Gergő szüleinek házában játszódnak. Az ominózus lánykérés is, ami cseppet sem hagyományosra sikerült.

Ott nálunk a szobában térdeltem le. Kerestem otthon egy gyűrűhöz hasonló valamit. Ott kértem meg a kezét, nem csaptunk nagy körítést ennek. Ez augusztusban történt, aztán azért pár hónap múlva, a karácsonyfa előtt is megkértem, akkor már vettem egy kicsit jobb gyűrűt, és megadtam a módját

– tette hozzá az énekes, aki 18 éve van együtt Nikivel, 16 éve házasok, s öt gyermek szülei.

Oláh Gergő házasságot tanít

Hosszú kapcsolatuk nem zökkenőmentes, és ezt nem is titkolják. Sőt, saját történetükkel járják az országot, házasságukról tanító jelleggel előadást tartani az érdeklődőknek. A jelek szerint nagy is a kereslet erre, a legkülönbözőbb korosztályok látogatnak a Boldogság nyomában című előadás-sorozatukra:

Tizenöt városban voltunk már. Brutális, amilyen visszajelzéseket kapunk. Minden korosztályból jöttek már, egészen a házasság előtt álló 16-18 évesektől a 60 évesekig. Az egyik legmeglepőbb visszajelzésünk Székesfehérváron volt, egy házaspár odajött hozzánk és azt mondták, hogy épp aznap 50 éves házasok, de tanultak az előadásunkból.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás