Fenekestül felfordul az Ázsia Expressz játékmenete: kialakultak az új párok

A még bent lévő öt páros 24 órára búcsút int egymásnak, és mindenki egy másik versenytársa oldalán folytatja a versenyt. Az Ázsia Expressz új szituációja fenekestül felfordítja a játékmenetet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.01.
Módosítva: 2024.10.01.
Ázsia Expressz TV2 játék L.L. Junior fordulat

Talán az egyik legizgalmasabb vagy legviccesebb pontjához érkezik az Ázsia Expressz. Ahogy azt az előző évadokban már megszokhatták a nézők, most is a megszokott párosoknak párt kell cserélniük. A sors fintora, hogy többen olyan versenytárssal fogják eltölteni az elkövetkezendő 24 órát, akikkel kevésbé szimpatizálnak, vagy akivel talán komolyabb nézeteltérés, sőt hangos vita alakult ki az elmúlt hetekben. 

Ázsia Expressz
A két „ősellenség”, Angi és Anett 24 órán át lesznek összezárva az Ázsia Expresszben Fotó: TV2

Az Ázsia Expressz legszórakoztatóbb része a párcsere

Az új felállásban Krausz Gábor Szuperák Barbarával, Dárdai Blanka Mészáros Bendével, Sáfrány Emese L.L. Juniorral, Jolly Mikes Annával, míg Zsigmond Angi Béres Anett-tel folytatja a versenyt. A játék menetét az is alaposan felfordítja, hogy Barbi, Bende, Junior, Anna és Anett úgynevezett élősködők lesznek gazdájuk, vagyis Gábor, Blanka, Emese, Jolly és Angi mellett. Az élősködők legfőbb feladata az, hogy megnehezítsék partnerük minden percét, és megpróbálják megszerezni a társuk medálját.

Egy biztos, lesznek bőven vicces pillanatok, de feszültségből sem lesz hiány.

Ázsia Expressz
Kialakultak az új párosok Fotó: TV2

Nem mindenki örült az új párjának

Persze nem mindenki örül a változásnak, de erről csak burkoltan nyilatkoznak a műsorban.

Ilyen sokáig még Barbit nem is hallottam csöndben. Szerintem örül nekem” – mondta Krausz, melyre Barbinak is megvan a válasza.

Egyébként örülök, mert legalább tudunk beszélgetni. Szerintem lesz közös témánk, ha mégsem, akkor majd Gábor csendben marad” – tette hozzá Jolly szerelme.

Dárdai Blankát nem zavarja Bende személye, ezzel szemben attól tart, hogy fog boldogulni L.L. Junior nélkül.

Nem örülök, mert nem szeretek a Lacitól külön lenni, de szerintem megleszünk” – mondta Blanka, akivel Bende is egyetértett, mert Junior szerelméhez hasonlóan ő sem érzi jól magát párja nélkül.

Jolly és Anna tűnik a legbiztosabbnak a többiekhez képest, a mulatós sztár szerint azonban új párja el fogja őt nyomni.

Én nem számítottam Annára, mert ő nagyon erős személyiség, biztos, hogy nehéz lesz mellette érvényesülni.

„Erősen fog tudni engem hátráltatni, de remélem, hogy egy táncórát ad majd nekem este” – mondta Jolly, akitől Anna vette át a szót.

Én számítottam erre a párcserére, szerintem Gábornak és Barbinak lesz nehezebb, mert mi szelídebbek vagyunk, mint ők. Persze mindketten vagányak és erősek vagyunk, de picivel könnyebben kötünk kompromisszumot” – tette hozzá a gyönyörű táncos.

Tehát megvan az öt új páros, és egy különösen izgalmas kalandra számíthatnak a nézők ma este 19.55 percről a TV2-n.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás