L.L. Junior a nyílt utcán ordibált Dárdai Blankával – videó

Csúnya vita lett a vége.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.09.25. 17:45
Dárdai Blanka Ázsia Expressz L.L. Junior

Megalázta fiatal barátnőjét L.L. Junior az Ázsia Expresszben. A rapper féltékenységgel vádolta szerelmét – írja az Origo.

L.L. Junior és Blanka az Ázsia Expressz alatt még egy párt alkottak   Fotó: TV2


 Az Ázsia Expressz keddi részében két páros, L.L. Juniorék és Béres Anették négyesben kerestek szállást, majd Dárdai Blanka javaslatára különváltak. Az volt a terv, hogy nagyobb eséllyel fogadja be őket valaki éjszaka, ha nem négyen, hanem csak ketten próbálkoznak. Majd a befogadott páros elintézi a másik kettőnek ugyanazt a szállást. L.L. Juniornak ez azonban nem tetszett.

Befejezted! Ezt most mindenki látja, hallja. Jó, én befejeztem veled, gyere, menjünk le!

– szólt oda L.L. Junior Dárdainak, aki szerinte féltékenységből akart szétválni Béreséktől.

Az isten meg is veri, nemcsak ezt a játékot, az egész kapcsolatot, amikor így viselkedsz. Én lementem. Jössz, mész, maradsz, nem tudom, te döntöd el

– magyarázta ingerülten a rapper, majd otthagyta a lányt. Béres Anették közben kettejüknek találtak szállást, L.L. Junior pedig visszament Dárdaihoz, de nem csillapodott le, folytatta a veszekedést. 

Dolgoznak a hormonok, vagy mi?

– kérdezgette. Ezután hangosan vitatkozni kezdtek egymással.

Te beteg állat, menjünk haza! Az vagy, biztosan az vagy. Ez nem normális!

– ordította L.L. Junior, aki szerint Blankát a féltékenység vezértelte és bocsánatot kéne kérnie. Blanka végül bocsánatot kért a barátjától másnap reggel, és folytatták együtt az Ázsia Expresszt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás